Ilmoittautuminen

[readspeaker_listen_button readid=read_this]

Mitä saat, kun yhdistät partion, ystävät ja Evon? No tietysti Kajon!

Ilmoittautuminen Kajolle on päättynyt. Osallistujia leirille on 13 500!

Ilmoittautumistietojen muokkaus

  • MIkäli terveys- tai ruokavaliotietoihin on tullut muutoksia, ota yhteyttä Kajon projektitoimistoon. Huomioithan, että kun ruokatilaukset on tehty, ei muutoksia pystytä välttämättä enää huomioimaan.
  • Omia yhteystietoja pääsee muokkaamaan omassa profiilissa Kuksassa tai asiointipalvelussa.
  • Pestitietoja ei tarvitse korjata ilmoittautumislomakkeelle.
  • Mikäli majoitut alle kohderyhmäikäisten lasten kanssa leirilippukunnassa, perheleiritunnusta ei tarvitse luoda. Mikäli tunnus on kuitenkin jo luotu, ei asiaa tarvitse korjata jälkikäteen.

Ilmoittautumisen peruminen

Finnjamboree Kajo 2022:n ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääse leirille, ilmoitathan tästä Kajon projektitoimistoon. Leirimaksua ei palauteta. Mikäli et voi osallistua leirille terveydellisistä syistä, voit hakea leirimaksua takaisin partiovakuutuksesta.

Koronapassi

Suomen Partiolaisten hallituksen linjauksen mukaisesti finnjamboree Kajolla tullaan kysymään koronapassi kaikilta yli 16-vuotiailta, mikäli asia on ajankohtainen leirin järjestämisaikaan ja lainsäädäntö mahdollistaa koronapassin kysymisen.
Suomen hallitus on linjannut, että nykyisen kaltaisessa epidemiatilanteessa koronapassin käytölle ei ole enää perusteita. Koronapassi poistui käytöstä 1. kesäkuuta.

Skip to content