Rakennus- ja purkuleiri

"Rakennus- ja purkuleiri" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta

Tule rakentamaan Kajosta loistava tai purkamaan se pelkäksi muistoksi

Kajon rakennus- ja purkuleireille (tuttavallisemmin RaPu) on mahdollista osallistua, vaikka et olisi tulossa varsinaiselle leirille ollenkaan! Ihan jokaiselle käsiparille on käyttöä ja mielekästä itselle sopivaa tekemistä löytyy kaikille halukkaille. Vaikka pestisi olisi jotain ihan muuta varsinaisella leirillä, olet lämpimästi tervetullut rakentamaan loistavaa Kajoa, tai huolehtimaan siitä, että leirin päätteeksi Evolle jää vain tuhansien askelten ja telttojen alla tallautunut metsä.

Edut

Rakennus- ja purkuleirit ovat osallistujilleen ilmaisia. Eikä siinä vielä kaikki. Vapaaehtoiset pidetään hyvin ruuassa. Legendan mukaan RaPun muonitus päihittää aina ruuan varsinaisella leirillä.  Ja onhan se aika upeaa leirillä osoitella muille, että olen ollut rakentamassa tuota ja pystyttämässä tuota. Kaikenlaiset pienet sattumukset ovat usein niitä ikimuistoisimpia tarinoita partioleireiltä, joihin palataan vuosienkin jälkeen. Näille on rakennus- ja purkuleirillä toteutumistakuu.

Kajo tarjoaa myös erinomaisen houkuttimen päästä kokemaan leirielämän huumaa. Rakennusleirille osallistuneet voivat jäädä katsomaan leirin avajaiset 15.7., yöpyä vielä yhden leiriyön ja nauttia aamiaisen ennen kotiin lähtöä. Purkuleirille osallistuvat ovat tervetulleita katsomaan huikeaa päättäjäisshowta 22.7., ennen kuin seuraavana aamuna on aika käydä purkuhommiin.

Ajankohdat

Rakennusleiri: 11–15.7.2022 (sisältää avajaiset ja ensimmäisen leiriaamun aamiaisen)
Purkuleiri: 22.–29.7.2022 (sisältää päättäjäiset viimeisenä Kajo-iltana)

Ilmoittautuminen

Rakennus- ja purkuleireille voivat ilmoittautua kaikki samoajaikäkaudesta ylöspäin eli 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Tässä on mahdollisuus rakentaa itselleen paljon varsinaista leiriä pidempi Kajo-elämys yhdessä oman partiokaveriporukan kanssa. Ja raksalle voi suostutella kokemaan partiotekemistä parhaimmillaan myös niitä, jotka eivät vielä ole partiossa. Ja koko lysti on ilmaista. Vain oma majoite pitää olla. Tule rakentamaan 2020-luvun upeinta suurleiriä!

Rakennus- ja purkuleireille ilmoittaudutaan Kajon ilmoittautumisen yhteydessä. Jos osallistuu ainoastaan rakennus- ja/tai purkuleirille, ei ilmoittautumislomakkeella valita leiriosallistumista. Sama linkki toimii ei-vielä-partiolaisten ilmoittautumiseen.

Lisätietoja

Tekniikkapäällikkö Mikko Laakkonen, mikko.laakkonen@partio.fi, p. 045 8685 647

Skip to content