Yhteystiedot

Herääkö kysymyksiä Kajoon liittyen tai onko muuten tarvetta tavoittaa Kajo-organisaation tekijöitä? Se onnistuu Kajon sähköpostiosoitteesta: kajo2022@partio.fi. Osoitteeseen lähetettyihin sähköposteihin vastataan arkipäivisin.

Kajon tekijäporukka koostuu eri osa-alueista. Kutakin osa-aluetta kipparoi yksi tai kaksi johtajaa. Jos olet kiinnostunut pestistä tietyn aiheen parissa tai haluat jakaa ideasi, ole yhteydessä osa-alueen johtajaan.

Leirinjohtajat

Janne ja Kerttu johtavat finnjamboree-projektin. Jos mielessäsi pyörivä aihe ei tunnu istuvan minkään alla kuvatun osa-alueen tontille, leirinjohtajat osaavat auttaa eteenpäin.

 

Janne Costiander
leirinjohtaja
janne.costiander@partio.fi

Maria ”Kerttu” Nikkari
leirinjohtaja
maria.nikkari@partio.fi

Elämys

Elämyksen näpeistä tulevat Kajon viestintä ja markkinointi, palvelumuotoilu, vaikuttavuus, tarina, brändi ja biisi sekä arkkitehtuuri ja kaava. Elämys huolehtii leirin myyntipisteistä ja leirituotteista ja loihtii kaikille osallistujille tarkoitetut yhteisohjelmat.

 

Anna Enbuske
elämysjohtaja
anna.enbuske@partio.fi

Minna Martikainen
elämysjohtaja
minna.martikainen@partio.fi

Kasvatus

Kasvatuksen osa-alueelta löytyvät niin ohjelmalaaksot kuin vapaa-ajankin ohjelma, oppimista näkyväksi tekevä Akatemia, kaikkien ikäkausien huomioiminen, katsomuskasvatus sekä ohjaaminen ja luotsaus.

 

Aino Pohjanvirta
kasvatusjohtaja
aino.pohjanvirta@partio.fi

Matsku Salminen
kasvatusjohtaja
matsku.salminen@partio.fi

Osallistujat

Osallistujien osa-alueelle kuuluvat mm. alaleirit ja kansainvälisyys, saavutettavuus, ruotsinkielisyys, sepot, sosiaalinen turvallisuus ja osallistujalogistiikka.

 

Katriina “Kake” Rauman
osallistujajohtaja
katriina.rauman@partio.fi

Palvelut

Palvelut pelaa! Täältä tulee muonitus, leirialueen infra ja tekniikka, huolto, turvallisuus, lääkintä ja pelastus sekä leirin sisäinen logistiikka. Palvelut organisoi leirin rakentamisen ja purkamisen, tarjoaa tiedonhallintaa ja digitaalisia palveluita sekä pyörittää leiritoimistoja.

 

Antti Matikainen
palvelujohtaja
antti.matikainen@partio.fi

Jenna Kankaanpää
palvelujohtaja
jenna.kankaanpaa@partio.fi

Resurssit

Resurssin osa-alue pitää huolen projektin HR:stä ja taloudesta, järjestää hankinnat, tavaralogistiikan, varaston ja jälleenmyynnin. Koordinoimme kumppanuuksia ja yritysyhteistyötä, pidämme pinnalla ympäristöön ja vastuullisuuteen liittyvät asiat, organisoimme vierailupäivän ja kutsuvieraat sekä juonimme projektin palautteenkeruuta ja datan analyysiä.

 

Joonas Hirn
resurssijohtaja
joonas.hirn@partio.fi

Projektipäällikkö

Leiriä tekeviä vapaaehtoisia tukee Suomen Partiolaisten toimistolla projektitoimisto. Projektitoimistoa vetää projektipäällikkö

 

Ville Pentti
projektipäällikkö
ville.pentti@partio.fi

Skip to content