Ilmoittautuminen

"Ilmoittautuminen" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta

Mitä saat, kun yhdistät partion, ystävät ja Evon? No tietysti Kajon!

Kajolle ilmoittaudutaan 1.12.2021–2.2.2022. Kyllä vaan, ilmoittautumaan pääsee jo tämän vuoden puolella! Kajon varsinaista kohderyhmää ovat ikäryhmät tarpojasta ylöspäin (tarpoja, samoaja, vaeltaja, aikuinen), mutta nuoremmat voivat osallistua vanhempiensa seurassa. Tarpojan alaikäraja on lippukunnasta riippuen 12 tai 13 vuotta. Leirille voi osallistua, jos omassa lippukunnassaan kuuluu leirivuonna tarpojaryhmään.

Kajon  osallistumismaksu maksetaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Olemme partiossa siirtymässä tapahtumamyynnissä yleisesti käytössä olevaantapaanlaskuttaa tapahtumaan osallistuminen jo ilmoittautumisen yhteydessä. Partioleiri on tapahtuma siinä missä konsertti tai teatterinäytöskin. Kun siis ilmoittaudut Kajolle, maksat siinä samalla osallistumisesi.

Leiriosallistumisen voi maksaa nettipankin kautta tehtynä maksuna, yleisimmillä luottokorteilla taiosamaksuna. Osamaksun tarjoaa ulkopuolinen yhteistyökumppani heidän ehtojensa mukaisesti. Sekä osamaksu että luottokortilla maksaminen mahdollistavat, että maksun voi jakaa pienempiin osiin ja maksaa omassa tahdissa. Leirimaksuun on myös mahdollista hakea stipendiä taloudellisista syistä. Stipendin hakemiseen tulee tarkemmat ohjeistukset ennen ilmoittautumisen avautumista.

Uusi maksutapa säästää huomattavan summan rahaa, kun osallistumismaksuja ei enää tarvitse laskuttaa erikseen. Säästöä kertyy myös siitä, että osallistumismaksuja ei tarvitse periä erikseen muistutuslaskuilla. Laskutuksessa tullaan säästämään noin 40 000 euroa, joka voidaan näin ollen käyttää leirillä johonkin hyödyllisempään. Säästämme rahan lisäksi myös ympäristöä, kun mitään laskuja ei tarvitse lähettää paperisina.

Lippukunnan taloudellinen tuki leirille lähtijöille

Lippukunta voi tukea leirille lähtijöitä taloudellisesti niin halutessaan. Lähtijöiden tukemiseen löytyy ohje Kajon nettisivuilta. Ohjeessa kerrotaan, millä tavoin tuen voi osoittaa lähtijöille ja mitä asioita on hyvä ottaa huomioon tukea jaettaessa.

Kajon leirimaksu

Kajon leirimaksu on kokoaikaisilta leirin osallistujilta tarpojasta ylöspäin 250 euroa. Halusimme julkistaa hinnan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jotta yksittäisillä osallistujilla, kaveriporukoilla ja lippukunnilla on aikaa suunnitella jo toteuttaa varainkeruukampanjoita osallistumismaksun kartuttamiseksi. 

Hinta kattaa:  

 • kaiken leirillä tarjottavan monipuolisen päiväohjelman, joka on jokaiselle ikäkaudelle omanlaisensa  
 • koko leirin unohtumattomat yhteiset iltaohjelmat: avajaiset, keskiäiset ja päättäjäiset  
 • ainutlaatuisen suurleirikokemuksen, jota ei samanlaisena pienemmiltä leireiltä saa  
 • neljä ateriaa päivässä, ruokahuollossa on huomioitu myös erityisruokavaliot  
 • leirihuivin muistoksi yhdeksän päivän leirikokemuksesta  
 • turvallisen leirin, jolla on oma leirisairaala, ensiapu ja palokunta  
 • nykyaikaisen ja toimivan leirin puitteet; on riittävästi vessoja ja lämmintä vettä tarjoavia suihkuja, toimiva jätehuolto ja mahdollisuus kännykän ja muiden välttämättömien laitteiden lataamiseen  
 • ystävällistä asiakaspalvelua Kajoon liittyvissä kysymyksissä sekä ennen leiriä että sen aikana niin lippukunnille kuin yksittäisille osallistujille ja heidän läheisilleen.  

Suurleiri, joka vaatii vuosien valmistelun ja valtavasti vapaaehtoistyötä, on väkisinkin kustannuksiltaan tuttua lippukunta- tai alueleiriä kalliimpi. Rakennetaanhan siinä keskisuuri moderni partiokaupunki kaikkine palveluineen keskelle Evon metsiä. Yhdeksän päivän leirin jälkeen alue palautetaan taas alkuperäiseen asuunsa, kun tuhannet partiolaiset palaavat takaisin koteihinsa rinkat leirimuistoja täynnä.  

Karkeasti leirin kustannukset jakautuvat seuraavasti: 

Kajon yhtenä tavoitteena on olla mahdollisimman monen saavutettavissa. Osallistumismaksuihin myönnetään stipendejä taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Stipendejä myönnetään portaittain aina koko leirimaksun kattavaan stipendiin saakka. Stipendit eivät sisälly leirin budjettiin, vaan ne myönnetään ulkopuolisista varoista.  

Muut osallistumismaksut:  

 • Päiväleirimaksu (koskee yli 3-vuotiaita leirille tulijoita) 35 €/24 h  
 • 4–12 -vuotiaat lapset 165 € (vanhempiensa mukana leirillä)  
 • 0–3 –vuotiaat lapset 0 € (vanhempiensa mukana leirillä)  
 • Rakennus- ja purkuleiripäivät 0 €  
 • Kansainvälisten osallistujien osallistumismaksu 320 €. 

Tarkempia ohjeita ilmoittautumiseen saat syksyllä oman lippukuntasi Kajarilta eli lippukunnan Kajo-yhteyshenkilöltä.

Skip to content