Kaupat ja kahvilat

"Kaupat ja kahvilat" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta
[readspeaker_listen_button readid=read_this]

Jäätelökioskit

Helteisen leiripäivän pelastus ovat kolmiosta ja leirisuoralta löytyvät jäätelökioskit. Kioskilla vierailu on elämys, pehmis maistuu kaikille sudarista leirimummoon. Kajon jäätelökioski tuottaa iloa myös sateisiin leiripäiviin. Nähdään jäätelökioskeilla!  

Myymälä

Leirimyymälästä löytyy leirituotteiden lisäksi makeita ja suolaisia herkkuja, erilaisia juomia sekä pieni valikoima kotiin unohtuneita hygienia- ja muita tarvikkeita.  

Myymälän aukioloajat mukautuvat leirin ohjelmaan niin että kaikille löytyy varmasti sopiva ajankohta asioida. Myymälästä löytyy myös sovituskopit, jotta oikeankokoisen leiripaidan valitseminen onnistuu, tietenkin myös esteettömästi. 

Scandinavian Outdoorin leirikauppa

Torilta löytyy Scandinavian Outdoorin leirikauppa. Leirikaupan valikoima pitää sisällään muun muassa retkeilyvaatteita ja -varusteita, sekä tottakai suosittuja riippumattoja! Tervetuloa ostoksille!

Hohde

Hohde on kahvila, jossa voit istahtaa alas kaikessa rauhassa perinteisten leirikahvilaherkkujen äärelle. Tarjolla on myös vaihtelevalla kattauksella itse leivottuja herkkuja, niin suolaisia kuin makeita, joita et muualta leirillä saa. Pidä myös silmällä päivittäin vaihtuvia erikoistarjouksia, Hohteessa mm. lämpenee grilli aika ajoin! Hohteessa voit kahvikupin reunan yli seurailla leirialueen hulinaa ympärilläsi, sillä sijaitsemme keskellä leirialuetta, Hohtavan katoksen siimeksessä, Evon huojuvien mäntyjen katveessa. Iloinen ja hersyvän hauska henkilökuntamme toivottaa teidät tervetulleiksi aamusta iltaan, joka ikinen leiripäivä! 

Majakka

Kaipaatko leiriarkeesi pientä paussia tai onko tarve napata kahvi mukaan? Majakka tarjoaa nopean ja esteettömän palvelun jokaisen leiriläisen tarpeisiin. Tiski notkuu herkullisia makeita ja suolaisia tarjottavia, ja iltaisin tarjolla on jotain erityistä, joten poikkeahan paikan päällä! Kahvila Majakan löydät aivan leirin ytimestä palvelukolmiosta.  

Vilkku

Vilkku liikkuu siellä missä partiolainen! Tekisikö mieli kupponen kahvia tai kylmän limu leiripäivään? Ei hätää! Vilkusta löytyy ratkaisu yllättävän läheltä! Vilkku on liikkuva kahvila, mikä tarjoaa makeita ja suolaisia herkkuja kahden pysäkin taktiikalla Kajon leirialueella. Voit napata herkut matkaasi Vilkusta ja nauttia ne omassa mieluisassa paikassa tai paikan päällä.   

Iltojen hämärtyessä Vilkku toimii myös leiridiskojen myyntikojuna ja tarjoaa Kajon bile-iltojen parhaat herkut!  

 Kannattaa pitää Vilkku päällä ja suunnata kahveelle! Tervetuloa ja nähdään Vilkussa!  

 Johtajakahvila Lyhty by Tilhi (k18)

  • Suussa sulavia herkkuja  
  • Rokkaavia bändejä 
  • Herkkiä trubaduureja 
  • Iloista rupattelua  
  • Rentouttavaa joutenoloa  
  • Itsetehtyjä villatuotteita 
  • Yllättävää Open Stagea 
  • Perinteistä Ko-Gi:a  
  • Kannustavaa koulutusta ja vaikka ja mitä muuta  

Voit seurata päivittäistä ohjelmatarjontaa mm. Kajon viestintäkanavissa!! Lyhty on avoinna klo 12–24 – Tervetuloa!  

Skip to content