Leiritunnisteet

"Leiritunnisteet" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta

Osallistujille jaetaan leirin aluksi kaksi tunnistetta, leirihuivi ja ranneke. Leirihuivi kertoo käyttäjänsä alaleirin ja ranneke puolestaan ikäkauden, jota leirillä edustaa.

Rannekkeiden käyttö

 Rannekkeet ovat älyrannekkeita, joilla voi myös maksaa leirillä. Alle 12-vuotiaat osallistujat saavat rannekkeen ilman älysirua. Tunnisteet jaetaan osallistujan saapuessa leiriin.  Osallistujan on pidettävä ranneketta koko leirin ajan. 

Älyrannekkeen aktivointi 

Älyrannekkeet aktivoidaan käyttöön leiriläisen puhelinnumerolla. Tästä tulee tarkemmat ohjeet myöhemmin. Jo nyt voit kuitenkin käydä tarkistamassa, että partiorekisterissä on oikea puhelinnumerosi, jotta rannekkeen aktivointi onnistuu. Mikäli tiedoissa on korjattavaa, muokkaa tiedot 16.5. mennessä partion asiointipalvelussa. Katso ohjeet tietojen päivittämiseen tämän sivun lopusta. 

Älyrannekkeella maksaminen leirillä 

Kajolla maksetaan älyrannekkeilla, jotka leiriläiset saavat leirille tullessaan. Rannekkeille ladataan rahaa ja näin nopeutetaan maksamista leirin myyntipisteillä. Rahaa voi ladata ennen leiriä leirisovelluksen kautta ja leirin aikana leirisovelluksen kautta, kortilla tai  käteisellä tietyissä rannekkeen saldon lataamispaikoissa. Leirisovelluksen kautta ladattu käyttämätön saldo palautetaan automaattisesti samalle maksuvälineelle mistä se on ladattu. Käteisellä tai leirillä korttimaksulla tehtyjä talletuksia ei voida palauttaa.   

Ostokset voi maksaa myös maksukortilla. Käteinen on käytössä vain joissakin myyntipisteissä.   Huomaathan, että Scandinavian Outdoorin myymälässä ei voi maksaa rannekkella, siellä käy maksuvälineen ainoastaan kortti tai käteinen.

Tarkemmat ohjeet rahan lataamisesta rannekkeelle julkaistaan myöhemmin. 

Puhelinnumeron päivitys partion asiointipalvelussa 

  • Numero tulee olla matkapuhelinnumero. Muokkaa numerot kansainväliseen muotoon eli lisää alkuun +358 ja ilman ensimmäistä nollaa, esim. +358 401234567. 
  • Partiolaisen tiedoissa ei saa olla huoltajan numeroa, vaan tässä tulee käyttää partiolaisen omaa numeroa. Huoltajan numero lisätään huoltajan omiin tietoihin. 

 Apua saat omasta lippukunnastasi. Mikäli et ole partiolainen ja et näin ollen pääse muokkaamaan tietojasi itse, ole yhteydessä kajo2022@partio.fi. 

Huollettavan yhteystietojen päivittäminen partion asiointipalvelussa 

Kirjaudu asiointipalveluun osoitteessa asiointi.partio.fi. Mikäli sinulla ei ole PartioID:ta, löydät rekisteröitymisohjeen täältä. 

Ohje yhteystietojen päivittämiseen_huoltaja

Omien yhteystietojen päivittäminen partion asiointipalvelussa 

Kirjaudu asiointipalveluun osoitteessa asiointi.partio.fi. Mikäli sinulla ei ole PartioID:tä löydät rekisteröitymisohjeen täältä. 

Ohje yhteystietojen päivittämiseen_omat tiedot

Skip to content