Leirimaksu

"Leirimaksu" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta
[readspeaker_listen_button readid=read_this]

Kajon  osallistumismaksu maksetaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Olemme partiossa siirtymässä tapahtumamyynnissä yleisesti käytössä olevaan tapaan laskuttaa tapahtumaan osallistuminen jo ilmoittautumisen yhteydessä. Partioleiri on tapahtuma siinä missä konsertti tai teatterinäytöskin. Kun siis ilmoittaudut Kajolle, maksat siinä samalla osallistumisesi.

Leiriosallistumisen voi maksaa nettipankin kautta tehtynä maksuna, yleisimmillä luottokorteilla tai osamaksuna. Osamaksun tarjoaa ulkopuolinen yhteistyökumppani heidän ehtojensa mukaisesti. Sekä osamaksu että luottokortilla maksaminen mahdollistavat, että maksun voi jakaa pienempiin osiin ja maksaa omassa tahdissa. Leirimaksuun on myös mahdollista hakea stipendiä taloudellisista syistä. Stipendin hakemiseen tulee tarkemmat ohjeistukset ennen ilmoittautumisen avautumista.

Uusi maksutapa säästää huomattavan summan rahaa, kun osallistumismaksuja ei enää tarvitse laskuttaa erikseen. Säästöä kertyy myös siitä, että osallistumismaksuja ei tarvitse periä erikseen muistutuslaskuilla. Laskutuksessa tullaan säästämään noin 40 000 euroa, joka voidaan näin ollen käyttää leirillä johonkin hyödyllisempään. Säästämme rahan lisäksi myös ympäristöä, kun mitään laskuja ei tarvitse lähettää paperisina.

Kajon leirimaksu

Kajon leirimaksu on kokoaikaisilta leirin osallistujilta tarpojasta ylöspäin 2.2.2022 saakka 250 euroa. Ilmoittautuminen yksittäisiksi leiripäiviksi (päiväleiri) on yli 18-vuotiaiden osalta mahdollista 15.5.2022 saakka. Huoltajan mukana on mahdollista ilmoittaa myös alle kohderyhmäikäisiä (alle 12-vuotiaita) lapsia, jotka eivät osallistu ikäkausiohjelmaan.

Maksutavasta riippuen maksunvälittäjä Paytrail voi veloittaa lisäksi provision, joka jää osallistujan maksettavaksi. Verkkopankilla maksettaessa provisiota ei peritä.

Muut osallistumismaksut: 

 • Päiväleirimaksu (koskee vuonna 2017 syntyneitä ja sitä vanhempia leirille tulijoita) 35 €/24 h
 • Vuonna 2017 syntyneet ja sitä vanhemmat, huoltajan mukana leirillä olevat osallistujat, eivät osallistu ikäkausiohjelmaan 165 €
 • 2018 syntyneet ja nuoremmat (huoltajansa mukana leirillä) eivät maksa leirimaksua
 • Rakennus- ja purkuleiripäivät 0 €
 • Kansainvälisten osallistujien osallistumismaksu 320 €.

Hinta kattaa: 

 • kaiken leirillä tarjottavan monipuolisen päiväohjelman, joka on jokaiselle ikäkaudelle omanlaisensa
 • koko leirin unohtumattomat yhteiset iltaohjelmat: avajaiset, keskiäiset ja päättäjäiset
 • ainutlaatuisen suurleirikokemuksen, jota ei samanlaisena pienemmiltä leireiltä saa
 • neljä ateriaa päivässä, ruokahuollossa on huomioitu myös erityisruokavaliot
 • leirihuivin muistoksi yhdeksän päivän leirikokemuksesta
 • turvallisen leirin, jolla on oma leirisairaala, ensiapu ja palokunta
 • nykyaikaisen ja toimivan leirin puitteet; on riittävästi vessoja ja lämmintä vettä tarjoavia suihkuja, toimiva jätehuolto ja mahdollisuus kännykän ja muiden välttämättömien laitteiden lataamiseen
 • ystävällistä asiakaspalvelua Kajoon liittyvissä kysymyksissä sekä ennen leiriä että sen aikana niin lippukunnille kuin yksittäisille osallistujille ja heidän läheisilleen.

Kajon yhtenä tavoitteena on olla mahdollisimman monen saavutettavissa. Osallistumismaksuihin myönnetään stipendejä taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Stipendejä myönnetään portaittain aina koko leirimaksun kattavaan stipendiin saakka. Stipendit eivät sisälly leirin budjettiin, vaan ne myönnetään ulkopuolisista varoista.

Suurleiri, joka vaatii vuosien valmistelun ja valtavasti vapaaehtoistyötä, on väkisinkin kustannuksiltaan tuttua lippukunta- tai alueleiriä kalliimpi. Rakennetaanhan siinä keskisuuri moderni partiokaupunki kaikkine palveluineen keskelle Evon metsiä. Yhdeksän päivän leirin jälkeen alue palautetaan taas alkuperäiseen asuunsa, kun tuhannet partiolaiset palaavat takaisin koteihinsa rinkat leirimuistoja täynnä. Karkeasti leirin kustannukset jakautuvat seuraavasti: 

Skip to content