Kajo LUX ja muut sovellukset

"Kajo LUX ja muut sovellukset" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta
[readspeaker_listen_button readid=read_this]

Kajo Lux -leirisovellus

Leirisovellus Kajo Lux on finnjamboree Kajon oma applikaatio. Älypuhelimille suunnattu sovellus näyttää leirin aikana muun muassa käyttäjänsä tunnistavan päiväaikataulun, moninaisilla toiminnoilla varustellun leirialueen kartan sekä paljon muita leiriarkea helpottavia ominaisuuksia. Osa sovelluksen ominaisuuksista on kokeiltavissa jo ennen leiriä, joten kannattaa käydä tutustumassa Kajo Luxin sisältöihin ja toimintoihin jo ennakkoon. Sovelluksen toiminta vaatii verkkoyhteyden, mutta osa ominaisuuksista toimii myös verkkoyhteyden ulkopuolella.

Kajo Lux on ladattavissa Google Play -kaupasta ja App Storesta (iOS-käyttäjät).

Kajo LUX -sovelluksen lataaminen puhelimeen 

  1. Lataa Kajo LUX -sovellus puhelimeen Play-kaupasta tai App Storesta nimellä Kajo LUX.
  2. Kirjautuminen sovellukseen tapahtuu osallistujan puhelinnumeroon lähetettävän vahvistuskoodin avulla. Koodi lähetetään vain yhteen numeroon, mutta samalle tilille voi kirjautua useammalla laitteella (esimerkiksi osallistuja ja huoltaja).

Mikäli kirjautuminen ei onnistu 

  • Tarkista, että puhelinnumero on sama kuin osallistujan tiedoissa partiorekisteri Kuksassa. Helpoiten asian pääsee tarkistamaan/päivittämään osoitteessa asiointi.partio.fi. Mikäli numero on rekisterissä väärin, päivitä se ja kokeile sovellukseen kirjautumista uudelleen seuraavana päivänä. 
  • Tarvittaessa myös leirilippukunnan johtokolmikon jäsenet voivat päivittää numeron rekisteriin oikein. 
  • Huomaathan, että puhelinnumero ei voi olla sama useammalla eri osallistujalla (esimerkiksi aikuisen huollettavilla) 
  • Mikäli lapselle on merkitty huoltajan numero omiin tietoihin, eikä lapsella ole omaa numeroa, voi lapsen numeroksi laittaa rekisteriin 00000000. 
  • Lisää ohjeita puhelinnumeron päivittämisestä löydät täältä.

Rahan lataamisesta sovelluksen tilille ja älyrannekkeen käytöstä voit lukea lisää Leiritunnisteet-sivulta.

Huom! App Storessa sovelluksen ikäraja on 17 vuotta. App Store nostaa ikärajan automaatisesti 17 ikävuoteen, kun sovelluksesta linkitetään verkkosivuille. Kajo Luxissa on linkkejä Kajon omalle verkkosivulle. Kajo organisaationa ei valitettavasti voi vaikuttaa tähän ikärajaan. Leirillä pärjää kuitenkin myös ilman sovellusta.

Apple tarjoaa myös “pyydä ostamaan”-toiminnon, jonka avulla sovelluksen voi asentaa myös alle 17-vuotiaan puhelimeen. Toimintoa voi käyttää myös ilmaisiin sovelluksiin. Kajo Lux on ilmainen kaikille käyttäjille. Tästä toiminnosta voit lukea lisää Applen sivuilta. 

Mikäli sovelluksen lataaminen ei onnistu osallistujan puhelimeen ja haluatte ladata rahaa osallistujan älyrannekkeelle jo ennen leiriä, voi sovelluksen ladata myös huoltajan puhelimeen. Tärkeää on, että tällöin rekisteröinti tehdään osallistujan puhelinnumerolla ja vanhemman laitteeseen syötetään vahvistuskoodi, joka tulee osallistujan puhelimeen.

ActionTrack-sovellus

Kajon keskiäisissä tullaan pelaamaan suuri yhteinen maastopeli, jossa hyödynnetään älypuhelimeen ladattavaa ActionTrack-sovellusta. Jos oma puhelimesi mahdollistaa sovelluksen lataamisen,Lataa ilmainen ActionTrack -sovellus älylaitteellesi sovelluskaupasta: Google Play & App Store. Eikä hätää, vaikka sovelluksen lataaminen ei onnistuisi! Pelin pelaaminen aloitetaan keskiäisissä viiden hengen ryhmissä ja riittää, että yhdellä ryhmästä on sovellus ladattuna.

Ennen leiriä ActionTrack-sovelluksessa on mahdollista pelata ennakkopeli, jossa pääset testaamaan sovelluksen käyttöä sekä ulkoilemaan. Ennakkopeli on nopea ja yksinkertainen suorittaa. Ja mikä parasta, ennakkopelin pelanneiden kesken arvotaan leirituotteita!

Ennakkopeliä pääset pelaamaan skannaamalla sovellukseen QR-koodin tai kirjoittamalla sovellukseen numerokoodin 5358d390

QR-koodi

ActionTrack-sovellusta käytetään myös Rauhalaaksossa.

 

partiolaiset kännykän äärellä

Skip to content