Kajo LUX ja muut sovellukset

"Kajo LUX ja muut sovellukset" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta

Kajo Lux -leirisovellus

Leirisovellus Kajo Lux on finnjamboree Kajon oma applikaatio. Älypuhelimille suunnattu sovellus näyttää leirin aikana muun muassa käyttäjänsä tunnistavan päiväaikataulun, moninaisilla toiminnoilla varustellun leirialueen kartan sekä paljon muita leiriarkea helpottavia ominaisuuksia. Osa sovelluksen ominaisuuksista on kokeiltavissa jo ennen leiriä, joten kannattaa käydä tutustumassa Kajo Luxin sisältöihin ja toimintoihin jo ennakkoon.

Kajo Lux on jo ladattavissa Google Play -kaupasta, mutta iOS-käyttöjärjestelmälle (Applen laitteet) sovellus ei ole vielä saatavilla, ja se saadaan todennäköisesti ladattavaksi vasta joitakin päiviä ennen Kajon alkua. Lisättävää sisältöä on paljon ja sovellus vielä täydentymässä, mutta kaiken pitäisi olla kunnossa leirin alkaessa.

Sovelluksen toiminta vaatii verkkoyhteyden, mutta osa ominaisuuksista toimii myös verkkoyhteyden ulkopuolella.

Maksaminen Kajolla

Kajolla maksetaan Corego-maksurannekkeilla, jotka leiriläiset saavat leirille tullessaan. Maksurannekkeille ladataan rahaa ja näin nopeutetaan maksamista leirin myyntipisteillä. Ostokset voi maksaa myös maksukortilla. Käteinen on käytössä vain joissakin myyntipisteissä.

Lataamalla leirisovellus Kajo Luxin voit ladata saldoa maksurannekkeelle ennen leiriä ja leirin aikana kätevästi omalla älypuhelimellasi. Saldoa voi ladata myös käteisellä tai maksukortilla paikan päällä leirin latauspisteiltä. Ensimmäisenä leiripäivänä Kajon tukitiimi auttaa tarvittaessa maksurannekkeen aktivoinnissa ja saldon latauksessa. Ranneke toimii myös tunnisteena osallistujan ikäkaudesta, ja osallistujan on pidettävä sitä koko leirin ajan. Mikäli kadotat maksurannekkeen, pystymme siirtämään hukkuneen maksurannekkeen saldon uudelle rannekkeelle.

Kuinka lataan maksurannekkeelle rahaa omalla älypuhelimellani?

  1. Lataa Play-kaupasta tai App Storesta sovellus nimellä Kajo Lux
  2. Kirjautuminen tapahtuu puhelinnumeroon lähetettävän vahvistuskoo-din avulla. Koodi lähetetään vain yhteen numeroon, mutta tilille voi kirjautua usealla laitteella. Esimerkiksi sekä osallistuja että huoltaja pääsevät lataamaan ja seuraamaan maksurannekkeen saldoa ja osto-historiaa.
  3. Lataa rahaa ”Lisää saldoa rannekkeelle” -napin kautta.
  4. Liitä maksuranneke tapahtumatiliisi “Kytke tunniste”-napin kautta leirin ensimmäisenä päivänä.

Miten maksan ostorannekkeella?

  1.  Kerro kassalla myyjälle ostoksesi.
  2. Pidä maksuranneketta lukijassa noin 1 sekunnin ajan.
  3. Näet maksurannekkeelle jäljelle jäävän summan lukijasta.

Saanko maksurannekkeelta käyttämättömiä rahoja takaisin leirin jälkeen?
Kajo Luxin kautta ladattu käyttämätön saldo palautetaan automaattisesti samalle maksuvälineelle, mistä se on ladattu. Käteisellä tai leirillä korttimaksulla tehtyjä talletuksia ei voida palauttaa.

ActionTrack-sovellus

Kajon keskiäisissä tullaan pelaamaan suuri yhteinen maastopeli, jossa hyödynnetään älypuhelimeen ladattavaa ActionTrack-sovellusta. Jos oma puhelimesi mahdollistaa sovelluksen lataamisen,Lataa ilmainen ActionTrack -sovellus älylaitteellesi sovelluskaupasta: Google Play & App Store. Eikä hätää, vaikka sovelluksen lataaminen ei onnistuisi! Pelin pelaaminen aloitetaan keskiäisissä viiden hengen ryhmissä ja riittää, että yhdellä ryhmästä on sovellus ladattuna.

Ennen leiriä ActionTrack-sovelluksessa on mahdollista pelata ennakkopeli, jossa pääset testaamaan sovelluksen käyttöä sekä ulkoilemaan. Ennakkopeli on nopea ja yksinkertainen suorittaa. Ja mikä parasta, ennakkopelin pelanneiden kesken arvotaan leirituotteita!

Ennakkopeliä pääset pelaamaan skannaamalla sovellukseen QR-koodin tai kirjoittamalla sovellukseen numerokoodin 5358d390

QR-koodi

ActionTrack-sovellusta käytetään myös Rauhalaaksossa.

 

partiolaiset kännykän äärellä

Skip to content