Vierailupäivä ja leirihotelli

"Vierailupäivä ja leirihotelli" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta
[readspeaker_listen_button readid=read_this]
VIERAILUPÄIVÄ

Koe ainutlaatuinen suurleiri yhtenä päivänä!

Leiri on jo hyvässä vauhdissa, kun leiriläisiä ja leiriä voi tulla katsomaan vierailupäivänä tiistaina 19.7. klo 10–17. Perheet, sukulaiset, ystävät, tuttavat, kummit ja kaikki muut suurleiristä kiinnostuneet voivat osallistua vierailupäivään ja saada maistiaisen suurleirin tunnelmasta, äänistä, metsäisestä maastosta, telttakylistä ja ihmisistä. Vieraat voivat kokea miten leiriläiset pääsevät elämään todeksi Kajon tavoitteita kestävyydestä ja vastuullisuudesta, yhdessä tekemisestä ja kansainvälisyydestä. Vierailupäivään osallistuminen on maksullista.

Edullisempien ennakkolippujen myynti on loppunut 14.7., portilta lippuja saa toki vielä.

Vierailupäivään voi osallistua myös virtuaalisesti katsomalla esimerkiksi leirilippukuntien tervehdyksiä vierailupäivän omalta verkkosivulta.

Vierailupäivän lippuhinnasto

Ainutlaatuista ohjelmaa

Päivän ohjelmassa on pieniä paloja leirin ohjelmatarjonnasta, infoa suurleirin toteutuksesta sekä yhteislaulutilaisuus Antaa kajahtaa! Klo 11 ja 13:30 Raffun lavalla.Lisäksi Välähtämön Välähdysohjelmat ovat avoinna vierailijoille. Vieraat pääsevät tutustumaan kävellen teltta-alueille ja suurleirin metsäkaupunkimaiseen toteutukseen vapaasti leiriläisen opastuksella tai itse leiriin tutustuen. Leiriltä löytyy myös vierailijoilta suljettuja alueita, kuten leirisairaala. Myös uimarannat ovat vain leiriläisten käytössä.

Hyvä ruoka kuuluu partioon

Leirialueella on viihtyisiä kahviloita, joista saa suolaista ja makeaa evästä tauottamaan retkipäivää. Johtajakahvila Lyhty tarjoaa myös keittolounasta, vaihtoehtoina kala- tai kasviskeitto. Kahviloissa ei käy käteinen, varaudu siis maksamaan sähköisesti. Jos olet ostanut aterialipun ennakkoon, muista ottaa mukaan omat astiat! Aterialipulla saat lounaan leirikeittiöistä. Aterialippujen ennakkomyynti on päättynyt. 

Yhteiskuljetukset Hämeenlinnasta ja Lahdesta

Kajolle saapuminen on erityisen helppoa! Yhteiskuljetukset sekä Hämeenlinnan että Lahden rautatieasemilta tuovat näppärästi suoraan leiriportille.

Ostaessasi lipun yhteiskuljetukseen sinun tulee valita lähtöaika varataksesi paikan bussissa. Liput on ostettava ennakkoon 14.7. mennessä. Ensimmäiset bussit lähtevät Hämeenlinnan ja Lahden rautatieasemilta klo 8:30. Busseja kulkee noin puolen tunnin välein.

Vierailuaikaa Kajolla on noin 4 tuntia. Paluumatkalle sinulle on varattu paikka bussissa valitsemasi aikavälin puitteissa. Busseja lähtee noin puolen tunnin välein. Huomioithan, että paluubussit voivat olla ruuhkaisia, varaa tarpeeksi aikaa jatkokuljetuksen saavuttamiseen. Matka-aika Hämeenlinnaan ja Lahteen Kajolta on noin tunnin mittainen.

Voit myös saapua omalla autolla

Henkilöautoille on järjestetty parkkialue leirin ulkopuolella sekä bussikuljetus sieltä leiriin ja takaisin. Vierailupäivän parkkialue on maksullinen. Muista siis ostaa myös parkkilippu vierailulippusi kaveriksi! Parkkipaikan osoite on Padasjoentie 1341, Hämeenlinna ja GPS-koordinaatit 61.174300063641034, 25.03658561399952.

Saavutettavuus ja esteettömyys on meille tärkeää!

Jos Kajon järjestäjien on otettava erityistarpeesi huomioon ennen leirille saapumistasi, kerro siitä lipputuotteen lisätiedoissa. Tai ota meihin yhteyttä!

 Tervetuloa Kajolle!

Muistathan pukeutua sääolosuhteiden mukaisesti ja valita jalkineet, joissa jaksat kävellä metsäisissä olosuhteissa koko päivän. Ota mukaasi myös juomapullo! Alueella on runsaasti vesipisteitä, joista pulloa voi täyttää. Alueella on myös virtuaalista ohjelmaa, joten varmistathan, että puhelimessasi riittää akkua. Klikkaa itsesi tälle sivulle myös vierailupäivänä! Löydät täältä silloin kaikki tärkeimmät tiedot, mitkä mahdollistavat onnistuneen retkipäivän. Lemmikkien tuonti leirialueelle ei ole sallittua.

Vierailupäivän tärkeimmät tiedot löydät myös Kajo Lux -leirisovelluksesta, jonka voit ladata GooglePlay-kaupasta tai AppStoresta.

 

LEIRIHOTELLI

Leirihotelli Hotel Kajo tarjoaa ainutlaatuisen yöpymiskokemuksen Finnjamboree Kajolla. Leirihotelli on auki leirin ajan 15. – 23.7.2022. Leirihotellissa voit majoittua teltassa, puumajoitteessa, riippumatossa tai opiskelija-asuntolan huoneessa Evokeskuksella. Hotellissa voi yöpyä yhden yön tai jopa koko leirin! Leirihotellin varaus tapahtuu erillisen varausjärjestelmän kautta: https://evaraus.fi/Kajo-finnjambore.

Huomaathaan, että hotellissa majoittuvilta vaaditaan myös leiri-ilmoittautuminen ja leirimaksun maksaminen koko leirin ajaksi tai yksittäisiksi leiripäiviksi.  Päiväleirimaksu (koskee vuonna 2017 syntyneitä ja sitä vanhempia leirille tulijoita) on 35 €/24 h. Ilmoittautumisen lisätiedot löydät osallistujille-sivulta, päiväleiriläiseksi voit ilmoittautua 15.5. asti.

Majoituspaikat ja hinnat:

  • 1-2 hengen kupoliteltta (Outwell cloud 2) yhdelle 30€ /yö ja kahdelle 40€/yö. Varausjärjestelmään merkitään henkilömäärä. Omat makuualustat ja –pussit.
  • Korkea kupoliteltta, jossa on kaksi erillistä huonetta (Primus Bifrost H6), joiden välissä on eteinen. Yksi huone yhdelle 30€ /yö tai kahdelle 40€/yö. Varausjärjestelmään merkitään henkilömäärä. Omat makuualustat ja –pussit.
  • Elämyksellinen sviitti 50€/yö. Sviitissä voi yöpyä kaksi henkilöä. Sviittiä voidaan käyttää esim. hää-, syntymäpäivä-, rentoutumis- tai palkitsemistarkoitukseen. Sviitissä on kahden hengen parisänky, patja, lakanat, tyynyt ja tyynyliinat. Sviitissä nukutaan omissa makuupusseissa.
  • Riippumatto 15€/yö, hyttysverkko ja tarppi sisältyvät hintaan. Oma makuualusta ja –pussi.
  • Puumajoite 40€/yö. Majoitteessa voi nukkua yksin tai kaksin. Jos varaat majoitteen kahdelle hinta on 50€/yö. Varausjärjestelmään merkitään henkilömäärä. Oma makuualusta ja –pussi.

Hotellin respasta voi vuokrata telttasängyn 5€/yö (rajoitettu määrä)

  • Petipaikka Evokeskukselta kahden hengen huoneesta 30€/yö. Mikäli haluat koko huoneen käyttöösi yksin tai kahdelle hengelle, varaa samalla kaksi petipaikkaa, jolloin hinta on 60€/yö. Aamupala sisältyy hintaan ja se tarjoillaan leirihotellin alueella. Peitot, tyynyt ja liinavaatteet sisältyvät huonehintaan. Evokeskukselta on myös kuljetusmahdollisuus leirialueelle myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaan. WC-tilat ja suihkut sekä pieni keittiö esim. iltateen keittämistä varten löytyvät käytävän varrelta.

Kaikkiin leirihotelliyöpymisiin kuuluu leirin aamupala, joka on paranneltu leirihotellin tasoon. Aamupala tarjoillaan Hotel Kajon aamupalakatoksessa leirin alueella.

Majoituksen hintaan kuuluvat myös seuraavat palvelut: respa, leirihotellin omat suihkut ja wc:t sekä leirihotellin iltaohjelma.
Leirihotellin alueella on kahvila Cafe Valoisa ja mocktailbaari. Nämä palvelevat myös muita leiriläisiä ja mocktailbaarissa vaeltajille ja aikuisille on tarjolla virkistäviä mocktaileja.
Leirihotelli palvelee myös kokoustajia, sillä leirihotellilta varattavissa kokoustila Taivaanranta. Kokoustilan varaukset hoidetaan leirin yhteisestä varausjärjestelmästä.

Hotellin yöpymismaksut maksetaan leirihotellin respaan. Vain korttimaksu.

Peruutusehdot:

Hotellivarausten peruutukset veloituksetta 11.7. asti. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan.

  • Leirihotellin yöpymiset varataan varausjärjestelmästä 1.12.2021 alkaen.
  • Leirihotellissa voi yöpyä kuka vain; leiriläiset, vierailijat, yhteistyökumppanit jne., mutta Kajon (päivä)leirimaksu tulee yöpyjällä olla maksettuna.
  • Leirihotellin asiakkaiden käytössä on respan yhteydessä oleva Cafe Valoisa.

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan leirikokemuksesta leirihotelliin!

Tentsile-puumajoitteessa iloisia partiolaisia

Skip to content