Ilmoittautumisvahvistus

"Ilmoittautumisvahvistus" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta

Kysyttävää?

Parhaiten kysymyksiin osaavat vastata oma leirilippukunnanjohtajasi tai lippukuntasi Kajo-yhteyshenkilö eli Kajari. Ole siis ensisijaisesti heihin yhteydessä Kajoon liittyvissä kysymyksissä.

Leirituotekauppa

Aloita jo Kajo-fiilistely! Kajonleirituotekauppa on nyt avattu. Leirituotekauppa on avoinna verkossa aina leirin alkuun saakka, ja ilmoittautumisen ajan (1.12.2021–2.2.2022) verkkokaupassa on saatavilla ennakkotilaajan leirituotepaketti. Klikkaa verkkokauppaan osoitteessa: kajo2022.mastermark.fi. Kajasta valoasi!

Vaikuta leiripestiisi nyt!

Samoaja-ikäkaudessa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, minkälaisen vartion haluat leirin ajaksi. Mene osoitteiseen kajo2022.fi/pestit, josta löydät lisäohjeet.

Vaeltaja ja aikuinen: leirillenne kuuluu olennaisena osana pestissä toimiminen. Jos sinulla ei vielä ole pestiä, suuntaa osoitteeseen kajo2022.fi/pestit, josta löydät avoimia pestejä tai voit kertoa toiveesi pestin suhteen. Jokaiselle löytyy pesti, mutta vastaamalla voit vaikuttaa sen sisältöön.

Haluaisitko majoittua leirihotellissa?

Oletko jo miettinyt majoittumistasi leirillä? Voisiko leirihotelli olla sinun valintasi? Leirihotelli tarjoaa elämyksellisen yöpymiskokemuksen leirialueella teltassa sekä tentsile -puumajoitteessa tai vaihtoehtoisesti huonemajoituksen Evo-keskuksella. Leirihotelli voisi olla juuri sinun valintasi, mikäli et jostain syystä yövy leirilippukunnassa, yövyt leirillä vain muutaman yön tai haluat kesken leirin tulla nauttimaan leirihotellin yöpymiskokokemuksesta. Leirihotellin majoitus on ostettava erikseen, varausjärjestelmä ja lisätiedot sivulla kajo2022.fi/leirihotelli.

Home Hospitality

Haluaisitko uusia kansainvälisiä partiokavereita? Tule mukaan majoittamaan eri maiden partiolaisia ja mahdollista heille tutustuminen suomalaiseen elämään. Perhevierailu eli Home Hospitality järjestetään ennen leiriä 11.-15.7.2022. Ilmoittaudu isäntäperheeksi nyt tai viimeistään 28.2.2022 osoitteessa:  https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=44485

Terveystietojen ja ruokavaliotietojen päivittäminen

Omia terveystietoja voi käydä muokkaamassa omatoimisesti Kuksassa 31.3.2022 saakka. Tämän jälkeen muutokset tulee ilmoittaa projektitoimistolle joko sähköpostitse, puhelimitse tai pyytämällä soittopyynnön sähköpostitse kajo2022@partio.fi.

Seuraava infokirje lähetetään ilmoittautuneille helmikuussa.

Seuraa Kajoa somessa!

Parhaiten pysyt mukana Kajon kuulumisissa ja tunnelmissa seuraamalla leiriä somessa. Ota siis viimeistään nyt seurantaan Kajo Facebookissa ja Instagramissa!

Rakennus- ja purkuleiri

Jos haluat jo nyt ilmoittaa yhteystietosi rakennusleirin johtajille, voit tehdä sen tästä lomakkeesta. Sitova ilmoittautuminen keväällä.

Skip to content