Unelmapestisi odottaa hakemustasi – kyllä, juuri sinulta!

Jos ei viime hetkiä olisi, niin moni partiopesti jäisi täyttymättä. Kajon edellisillä rekrykierroksilla viimeisenä parina päivänä on tullut muhkea määrä hakemuksia. Ja ne viimeiset kaksi päivää on kuulkaa NYT! Jos jokin pesti kiinnostaa, ja olet puntaroinut hakemista, niin nyt kannattaa siirtyä varsinaiseen toiminnan vaiheeseen, ennen kuin oma pesti lipsahtaa jollekin muulle.

Onhan tuo kymmenien pestien läpikahlaaminen ihan jo urakka sinänsä, jos haluaa hiukan maistella, että mikä tuntuisi juuri oikealta. Tunnistatko itsesi joistain näistä?

1. Olet usein lippukunnan leireillä ja suuremmillakin leireillä se, joka suunnittelee parhaat retkimenut ja joka pitää huolen siitä, että ruokaa riittää kaikille. Leiri pyörii vain, kun ruokahuolto on kunnossa. Sen nyt tietävät kaikki.

Haussa: Keittiöiden suunnittelun spesialisti, KeittiömestariMuonituksen hankintaspesialisti

2. O365-ympäristö ei ole sinulle mystinen viidakko, vaan mielestäsi se taipuu vaikka mihin. Nautit siitä, kun saat miettiä, miten kaiken tiedon saisi sijoiteltua loogisesti löydettävään paikkaan, ja osaat luovia moninaisten toiveiden ja tulvivan tiedon virrassa. Ilman sinua hukumme tiedon hyökyaaltoihin.

Haussa: Tiedonhallintamestari, osa-alueiden tukiTiedonhallintamestari, osallistujapalveluiden tukiJärjestelmämestari

3. Haluat että asiat näyttävät hyvältä. Ajatus siitä, että pääsisit luomaan Kajon visuaalisen ilmeen rakennuspalikoista sen, miltä Kajo vuonna 2022 näyttää saa sormesi syyhyämään ja silmät säihkymään innosta. Miten eri ohjelmalaaksot tai alaleirit visuaalisesti erottuvat toisistaan, vai erottuvatko? Kajon eri visuaaliset teemat, markkinointi- ja viestintämateriaalit, tuotteet ja logot odottavat suunnittelijaansa. Tule jo!

Haussa: BrändimestariIlmemestari

4. Kajo on partiokaupunki, moderni leiri keskellä humisevaa hongikkoa. 2020-luvun leiri ei vaan yksinkertaisesti enää pyöri ilman toimivaa sähköverkkoa. Se voi jo päätellä jo kaikista digitaalisuuteen liittyvistä pesteistä. Eikä vähäisimpänä ole kaikkien tuhansien osallistujien tarve ladata kännykkäänsä leirin aikana. Kun vatsa on täynnä, niin seuraavaksi tärkein asia leirillä saattaa jo olla täydessä latauksessa oleva kännykkä!

Haussa: SähkömestariSähköekspertti

5. Sosiaalinen media on toinen elämäsi. Onni on suuri seuraajamäärä ja itsensä haastaminen yhä uusien muita kiinnostavien postausten luomisessa. Mielikuvitusta ei tarvitse suitsia, sen saa antaa laukata vapaana ja räiskyä. Kajon sosiaalisen median kanavat sykkivät leirihypeä ja hehkutusta sekä ennen leiriä että sen aikana. Oletko sinä se, joka lyö sykkeelle Kajon rytmin?

Haussa: FB-kymppiInsta-kymppiTik tok -kymppi

6. Koodinpätkät ovat sinulle ymmärrettävää ja selkeää kieltä.  Puhut sovellusta ja ymmärrät digiä (ja osaisit esimerkiksi tämän postauksen kirjoittajalle kertoa, mitä missäkin haettavassa pestissä oikeasti pitää osata). Tiivistäen voisi todeta, että viihdyt tietokoneella myös vapaa-aikanasi ja osaat tehdä sillä muutakin kuin pelata pasianssia. Olet taustavoima, joka saa Kajon rullaamaan soljuvasti eteenpäin, koska tilanne on digi- ja järjestelmätasolla hallussa ja hallinnassa.

Haussa on mistä valita: DigipalvelumestariJärjestelmämestariDesignerDigipalvelukymppiMobiilisovelluskehittäjäPilvipalvelueksperttiSovelluskehittäjäSovelluskehityskymppiPestidigieksperttiIt-ekspertti 

7. Kuhiseva Kajon kaupunkikeskusta, kahvilat ja kanootit sekä kotoisat kotipesät – ja kaikki tämä Evolla. Tule mukaan päättämään, missä harjataan hampaita ja missä lasketaan lampaita. Siirtyminen omasta teltasta ohjelmaan voi myös olla muuta kuin hanhenmarssia pölyisellä suoralla.

Haussa: KaavoittajaKaavainsinööriKulkuriMaisemasuunnittelija

Paljon lisää avoimia Kajo-pestejä Avoimet pestit sivulla. Mene ja löydä omasi, jos et sitä vielä ole löytänyt. Koronakin loppuu aikanaan. Silloin on mahtavaa, että horisontissa jo kajastaa perinteikäs ja samalla moderni suurleiri. Pidä huoli, että olet siinä mukana!

kuva: Aapo Rainio, Kliffa 2018

Skip to content