Kajo är redan i horisonten!

Kajo är Finlands Scouters åttonde storläger alltså Finnjamboree, som samlar ihop tusentals scouter från Finland och runt om i världen! Efter scoutsomrarna med avvikande program är det fantastiskt att igen få uppleva ett lägerliv fyllt av scoutvänner och oförglömliga gemensamma upplevelser. Kajo arrangeras på Evos lägerområde nära Tavastehus 15-23.7.2022. Följ med oss för att göra Kajo lysande!

Om du är en internationell deltagare kolla English sidan också! Observera att den här sidan är inriktad till finlandssvenska scouter.

Nyheter

Nyheter

Ett välmående och tryggt Kajo

På Kajo har man velat vara ännu mer uppmärksam än tidigare på både lägerdeltagarnas och ledarnas mentala trygghet. Kajos säkerhetsteam har utökats med uppdrag för mental trygghet både i lägervardagen och på lägersjukhuset. Vi, undertecknade, är en del av Kajos team för mental trygghet, vars uppgift är att ansvara för planering och förverkligande av det mentala stödet och välmående för lägerdeltagare och ledare under Kajo. Vid… Jatka lukemista Ett välmående och tryggt Kajo

Lue lisää »

Skip to content