Leirikokemuksen pestit

"Leirikokemuksen pestit" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta

Muotoilumestari

Miten toteutamme Kajon arvoja ja tavoitteita suunnittelun keinoin? Millaisia rakennelmia ja kalusteita leirillä tarvitaan?

Haemme muotoilumestaria vastaamaan Kajolle suunniteltavista sisustuksista ja elementeistä tilojen rajaamisesta tilataideteoksiin. Muotoilumestari on vastuussa rakennetun ympäristön sisätiloista ja pienemmistä elementeistä, kuten yleisten tilojen kalusteista. Lisäksi muotoilumestari koordinoi yhdessä arkkitehtimestarin kanssa yleisten tilojen rakennelmia ja kalusteita. 

Arkkitehti- ja muotoiluekspertti

Oletko aina halunnut olla mukana suunnittelemassa miltä leiriympäristö konkreettisesti näyttää?

Löytyisikö sinulta huikeita ideoita ja oivalluksia tulevaisuuden suurleirin rakennelmien suunnitteluun? Arkkitehtuurin ja muotoilun tiimiin haetaan innokkaita suunnittelijoita tekemään ideoista totta! Tässä työssä pääset näkemään konkreettisesti tiimisi jäljet leirielämässä!

Kaavoittaja

Kuhiseva kaupunkikeskusta, kahvilat ja kanootit sekä kotoisat kotipesät – ja kaikki nämä Evolla?

Tule mukaan päättämään, missä harjataan hampaita ja missä lasketaan lampaita! Haemme kaavoittajia vastaamaan Kajon leirikaavasta. Kaava on yksi leirin suunnittelun ja rakentamisen merkittävimmistä dokumenteista, sillä se kokoaa ja ohjaa kaikkea toimintaa leirillä.

Skip to content