Mieleenpainuvia pestinimiä tarjolla ohjelmalaaksoissa

Kajolle haetaan nyt yli 250:tä tekijää erilaisiin pesteihin, pesteistä löytyy niin osallistujaviestinnän kymppiä kuin leiriapin kehittäjää. Mutta yhdellä osa-alueella on kyllä mieleenpainuvimmat pestinimikkeet, nimittäin ohjelmalaaksoista. Haluaisitko sä olla konfliktikymppi? Vai houkuttaisiko lähteä tutkimaan Kajoa pinnan alla -kymppinä? Entä mitä tekee DNA-kymppi? Sopisiko sinun luontoosi sittenkin melukympin hommat? Muun muassa näihin pesteihin kaipaamme nyt tekijöitä! 

Kajon ohjelma koostuu kuudesta erillisestä laaksosta ja pop up –ohjelmasta. Laaksoissa päästään tempautumaan televisiosta tuttujen kisailuohjelmien maailmaan Battle-laaksossa, saamaan Ahaa!-elämyksiä Heureka-laaksossa sekä pysähtymään pohtimaan oikeudenmukaisuutta ja ristiriitaisten tilanteiden ratkaisemista Rauhalaaksossa. Kaikkiin laaksoihin kaivataankin nyt idearikkaita kymppejä, jotka pääsevät tekemään kohderyhmälle unohtumatonta ohjelmaa ja oppimaan myös itse siinä samassa uutta niin itsestään kuin mahdollisesti koko maailmasta.  

Kurkkaa rohkeasti nimikkeiden taakse ja tule mukaan varmistamaan hauskaa, mieleenpainuvaa ja monipuolista ohjelmaa Kajon osallistujille. Avoimet pestit löydät Kajon nettisivuilta sekä SP:n avointen pestien listasta.

Kolme nuorta partiolaista tutkii innoissaan pöydällä olevia asioita

Skip to content