Kylmät väreet taattu – Yhteisohjelmat etsii tekijöitä!

Mieleenpainuvia kokemuksia sinulle ja jopa 18 000 muulle Kajolaiselle? Tule tekemään yhteisohjelmia, ja varmasti saat mieleenpainuvia muistoja ja olet myös mahdollistamassa niitä koko leirille. 

Yhteisohjelmissa koko valtava leiri kokoontuu yhteen nauttimaan kesäillasta, hauskoista muistoista sekä nauramaan partioystävien kanssa. Tuhatpäinen yleisö elää ja hengittää samaan aikaan yhteistä tunnelmaa, leiriarjen kiireet unohtuvat ja ei ole muuta kuin se hetki. Hetki, joka muistetaan loppuelämän ajan. Nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä osaksi luomaan näitä mieleenpainuvia hetkiä koko Kajolle. Yhteisohjelmiin etsitään nimittäin useita erilaisia tekijöitä. 

Haluatko päästä toteuttamaan spektaakkelia, jollaista ei ole koskaan ennen toteutettu Finnjamboreen kokoisella leirillä? Oletko valmis heittämään mielikuvituksesi likoon, mutta et kuitenkaan pelkää logistisia haasteita ja kokonaisuuden pallottelua? Keskiäiskymppinä pääset suunnittelemaan yhdessä käsikirjoitustiimin kanssa leirin puolen välin krouvin huipennusta: keskiäisiä. Keskiäiset tehdään Kajolla aivan uudella tavalla, luvassa on koko leirin yhdistävä metsäseikkailu.  

Mikäli tämä ei kuulostanut sinulta niin ehkä haluaisit päästä elämään ja luomaan niitä villeistä villeimpiä takahuone tarinoita? Back Stage -kymppinä olet “bäckkärin” Can-do-manager ja huolehdit niin infrasta kuin tilan käyttämisestä. Bäckkärille voit hakeutua myös hostina tai vaikkapa esiintyjänä. Kajolle etsitään nimittäin tekijöitä lavastukseen, maskeeraukseen ja puvustukseen, vai haluatko päästä valloittamaan niin takahuoneen kuin itse lavan? Tanssijoita ja näyttelijöitä myös kaivataan remmiin! Tässä vain muutamia mahdollisia yhteisohjelmien pestejä, tsekkaa kaikki pestit ja hae omaa unelmapestiäsi tai vaikka useampaa 😉 Nähdään Yhteisohjelmissa koko leirin kanssa! 

Tuhatpäinen Roighun yleisö lavan edessä, lavalla tulilieskoja iltahämärässä

Kuva: Susanna Oksanen

Skip to content