Hyvä ruoka, parempi mieli!

Partiossa pääsee tekemään ja kokemaan melkein kaikkea maan ja taivaan väliltä, aina korikiipeilystä henkisiin keskusteluihin ja riemukkaisiin sudenpentuihin. Partiosta voi löytää kodin niin viestinnän kuin ryhmänjohtajan tehtävistä. Kaikki tehtävät ja toiminnot eivät kiinnosta  kaikkia – eikä niiden tarvitsekaan! Mutta on yksi asia, jota ilman partio ei olisi partiota. Nimittäin ruoka ja ennen kaikkea hyvä ruoka. Mikään retki, leiri tai kokous ei olisi onnistunut ilman maittavia eväitä. Tämän merkitys korostuu ennen kaikkea suurleirillä ja luonnon ääressä. Aina gourmet-elämyksiin ei vaadita viiden tähden kokkia ja ainesosia, joita tavan tallaaja ei ole edes kuullut. Joskus (ja aika usein) riittää se perinteinen soppa, kunhan siitä pääse nauttimaan lämpimänä hyvässä seurassa.  

Kajolle etsitäänkin muonitukseen keittiökymppiä varmistamaan leirin hyvää fiilistä. Kaikkihan tiedämme, että hyvä ruoka antaa paremman mielen ja on polttoaine leiristä selviämiseen. Kajolle ruoka tuodaan valmiina, joten ei haittaa vaikka omat kokkailusi päättyisikin useimmiten mustaan savuun ja palohälyttimen ulinaan. Keittiökymppinä toimit ikään kuin oman vuorosi vuorovastaavana ja hyvällä otteella pidät huolta keittiön fiiliksestä sekä siitä, että ruuan jakaminen sujuu kuin vettä vain! 

Mikäli olet oman elämäsi jauhopeukalo ja haluat myös päästä luomaan ruoka-annoksia voisi erityisruokavaliokympin pesti olla sinua varten! Tässä pestissä pääset toimimaan vuorovastaavana, mutta myös hallitset erityisruokavaliot. Vai eikö keittiö ole sinun paikkasi, mutta voisit auttaa muonituksessa? No onhan meillä vielä kolmaskin muonituksen pesti, yhtä tärkeä kuin edellä mainitut. Nimittäin ruokavarastokymppi. Tässä pestissä pääset toimimaan muonituksen logistiikan ja varastoinnin kanssa. Jos sinulla on B- tai C-kortti niin voit päästä ajelemaan ilmastoidulla pakettiautolla tai kuorma-autolla pitkin leirialuetta tai sen ulkopuolelle?  

Tsekkaa muonituksen pestit ja hae omaasi nyt! 

Ruuanjakoa suurleirillä

Skip to content