Ilmoittautuminen tai sen muokkaus – viimeinen toimintapäivä lähestyy 

Seuraava huomioitava määräpäivä Kajoon liittyen on sunnuntai 15.5. Tällöin on viimeinen päivä tehdä osallistujavaihtoja tai hyödyntää inttiturvaa, kesätyöturvaa ja saavutettavuustakuuta. 15.5. on myös yli 18-vuotiaiden viimeinen päivä ilmoittautua mukaan päiväleiriläiseksi. Myös rakennus- ja purkuleirin ilmoittautuminen päättyy 15.5! 

Osallistujan vaihtaminen 

Ilmoittauduitko Kajolle, muttet jostain syystä pääsekään itse osallistumaan? Voit hankkia tilallesi toisen osallistujan 15.5. saakka. Lue lisää osallistujan vaihtamisesta.

Kesätyö-, varusmies- ja siviilipalvelusturva 

Kesätyö-, varusmies- ja siviilipalvelusturva tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen tai osallistumisajan lyhentämiseen niille, joiden kesätyö tai varusmies- ja siviilipalvelusturva osuu leirin päälle, eikä heillä ole mahdollisuutta osallistua leirille. Kesätyö-, varusmies- ja siviilipalvelusturva kattaa sitä hakeneen leiriläisen ja tämän alle kohderyhmäikäiset (0–11-vuotiaat) lapset. Katso tarkemmat ohjeet. Huomioithan, että myös tässä tilanteessa voit etsiä tilallesi toisen osallistujan ja hoitaa asian sitä kautta. Osallistujien vaihtamisen Facebook-ryhmässä on kovasti innokkaita tulijoita, jotka etsivät itselleen leiripaikkaa. 

Saavutettavuustakuu 

Saavutettavuustakuu oikeuttaa leiriosallistumisen perumiseen tilanteessa, jossa leiriläisellä on saavutettavuuteen liittyvä tarve, jota Kajon leiriorganisaation ei yrityksistä huolimatta pysty täyttämään. Saavutettavuustakuun soveltaminen edellyttää aina, että osallistuja on kirjallisesti yhteydessä Kajon organisaatioon osoitteessa kajo2022@partio.fi ja ilmoittaa saavutettavuustarpeen. Katso tarkemmat ohjeet

Ilmoittautuminen päiväleirille 

Yli 18-vuotiaat voivat ilmoittautua Kajolle yksittäisiksi päiviksi. Päiväleirimaksu oikeuttaa 24 tunnin osallistumiseen sisältäen ruokailut tulopäivän lounaasta lähtöpäivän aamiaiseen, leiriohjelman sekä telttamajoituksen omassa majoitteessa. Ilmoittautuminen päiväleirille tapahtuu Kuksan kautta. Katso tarkemmat ohjeet! 

Ilmoittautuminen rakennus- ja purkuleirille 

Rakennus- purkuleirille eli RaPulle on mahdollista osallistua monella eri tavalla. Voit tulla sekä raksalle että purulle, vain toiselle näistä tai yksittäisiksi päiviksi. Rakennus- ja purkuleireille voi osallistua myös, vaikka et olisi tulossa varsinaiselle leirille ollenkaan!  Ihan jokaiselle käsiparille on käyttöä!. Huhujen mukaan raksan ruokahuolto voittaa mennen tullen ns. normaalit leirisapuskat. Lue lisää raksa- ja purkuleireistä. 

Skip to content