Leiri päättyi – mietitkö näitä käytännön kysymyksiä?

Nyt kun leiri on päättynyt, miettii moni leirinjälkeisiä käytännönasioita. Olemme koonneet tähän vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. 

Kadotin omaisuuttani, mistä voin kysyä löytötavaroiden perään?
Kaikki löytötavarat on toimitettu leiriltä eteenpäin. Arvokkaat löytötavarat on viety Suomen löytötavarapalveluun (Helsinki, Mäkelänkatu), josta niitä voi tiedustella suoraan. Muut löytötavarat on lahjoitettu hyväntekeväisyyteen tai toimitettu kierrätykseen. 

Minulta jäi käyttämätöntä rahaa rannekkeelle, milloin ja miten saan rahan takaisin?
Kajo Lux -sovelluksen kautta ladatut, käyttämättä jääneet rahat palautuvat automaattisesti maksajalle viimeistään parin viikon sisällä leirin päättymisestä. Muita kun sovelluksen kautta tehtyjä talletuksia ei voida valitettavasti palauttaa (rahanlatauspisteellä tehdyt lataukset). 

Haluan antaa palautetta leiristä
Kaikki palaute on erittäin arvokasta leirin tekijöille. Palautetta pääset antamaan täällä: kajo2022.fi/palaute 

En päässytkään osallistumaan leirille / jouduin lähtemään kesken leirin pois, saanko palautusta leirimaksusta?
Mikäli jouduit jättämään leirin välistä tai lähtemään kesken leirin sairauden takia, voit hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutuksesta tai toissijaisesti partiovakuutuksesta lääkärintodistuksella. Lääkärintodistusta ei tarvitse toimittaa erikseen leiriorganisaatiolle. Lue lisää partiovakuutuksesta: https://www.partio.fi/partiovakuutus/  

Puhelimeni / kamerani / telttani tms. vahingoittui tai katosi leirillä. Voinko saada jostain korvausta?
Mikäli omaisuutesi vahingoittui leirillä, voit hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutuksesta tai toissijaisesti partiovakuutuksesta. Lue lisää partiovakuutuksesta: https://www.partio.fi/partiovakuutus/ 

Kuva: Filip Eller

Skip to content