Yhdyssanapestinimikkeiden takana piileksii huipputärkeitä pestejä!

Kuvittele helteinen leirisuora. Kaveriporukat vaeltavat pehmisjonoihin, uimakassien kanssa rannalle, merkkien swoppaus on menossa kahvilan edessä ja musiikki raikuu pop-up -ohjelmapisteeltä. Ruoka- ja suihkujonot eivät ahdista, kun on porukkaa ympärillä ja nauru on herkässä. Teltoissa herkutellaan tuliaiskarkeilla ja korttipeliä ei malttaisi jättää kesken.

Kajon kohderyhmää ovat tarpojat, samoajat ja vaeltajat. Roihulla jokaiselle näistä ikäkausista tarjottiin omanlaistaan ohjelmaa. Kajolla ohjelmalaaksot rytmittävät varsinkin tarpojien ja samoajien leirielämää. Lisäksi samoajat pääsevät ohjelmalaaksojen lisäksi jo tutustumaan pestissä toimimiseen. Vaeltajilla leiri sitten onkin jo oman pestin ja leirin ohjelman rytmittämä kokonaisuus.

Haluaisitko juuri sinä hahmotella sitä, minkälaisen fiiliksen ja kokonaisuuden haluamme Kajon kohderyhmille tarjota? Onko sinulla visiota siitä, miten Kajosta tulee se paras leiri ikinä samoajille, tarpojille ja vaeltajille? Parasta mahdollista kokemusta on aikaisempi leirikokemus. Se, että olet aikaisemmin nähnyt ja kokenut leirielämän huiput ja matalikot lähellä kohderyhmää, voisi tehdä sinusta juuri hakemamme tärkeän henkilön!

Ikäkausikokemusmestarit varmistavat, että ohjelman ja vapaa-ajan tasapaino sekä päivittäisen ohjelman monipuolisuus ovat Kajolla kohdillaan. Mestarien tehtävänä on tasapainottaa nenälleen kunkin ikäkauden leiriaurinkolasit hahmotellakseen niiden läpi tähyillen, millainen olisi unelmien partioleiriviikko kullekin ikäkaudelle kesällä 2022.

Samoajapestimestarina puolestaan pääset vaikuttamaan 4000 Kajolle osallistuvan samoajan leirikokemukseen ja heidän ensimmäiseen suurleirin pestikokemuksensa. Pääset muovaamaan samoajien leirikokemusta yhdistellen pesteihin tutustumista, ohjelmalaaksojen tarjontaa, luotsausta ja vapaa-ajan ohjelmia. Mitäpä jos samoajat voisivatkin osallistua ohjelmiin toivomassaan kokoonpanossa vaikka ROK-tuttujen tai aiemmin piirileirillä syntyneen bestisporukan kanssa? Samoajapestimestari toimii osana pestitiimiä, jonka vastuulla on koko leirin pestikokemuskokonaisuus.

Ihan huikeita pestejä. Löytyisikö niistä Kajon unelmapesti just sulle? Ja jos ei, niin kurkistapa, mitä muuta on vielä tarjolla.

Kirjoittajat: HR-päällikkö Katri “Kengu” Hietanen ja Ikäkausikokemuspäällikkö Maja Löfgren

kuva: Heikki Heinonen

Skip to content