Butiker och kaféer

"Butiker och kaféer" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Print
[readspeaker_listen_button readid=read_this]

Glasskiosker

Räddaren av en varm lägerdag är glasskioskerna som finns i triangeln och på lägerrakan. Att besöka glasskiosken är en upplevelse, softis smakar åt alla, fån vargunge till lägermom-mo. Kajos glasskiosk sprider glädje även under regninga dagar. Vi ses i glasskioskerna!

Butiken

I lägerbutiken hittas förutom lägerprodukter både söta och salta godsaker, olika drycker samt ett litet sortiment för dem som glömt hemma av sina hygien- och andra produkter. Butikens öppethållningstider formar sig efter lägrets program så att alla kan finna en lämplig tid att sköta sina ärenden. I butiken finns även provrum, så du kan välja rätt storleks lägerskjorta, självklart även med fri tillgång för rörelsehindrade.

Scandinavian Outdoors lägerbutik

På Torget kan du hitta Scandinavian Outdoors lägerbutik! Utbudet i lägerbutiken innehåller bland annat friluftskläder och -utrustning samt förstås hammockar! Välkommen att göra inköp!

Hohde

Hohde är ett kafé, där du kan sitta ner i lugn och ro med traditionella lägerkafeprodukter. Vi erbju-der också med varierande dukning olika hembakta godsaker, både salt och sött. Sådant du inte kan få på andra ställen under lägret. Håll ögonen öppna för våra erbjudanden, i Hohde värms bl.a. grillen emellanåt! I Hohde kan du över kaffekoppskanten följa med lä-gerområdets vimmel runtomkring dig, för vi finns mitt i lägerområdet, i skuggan av en lysande baldekin och Evois vajande tallar. Vår glada och glada roliga perso-nal välkomnar dig från morgon till kväll varje lägerdag!

Majakka

Saknar du en paus eller har du behov av att ta med dig ditt kaffe? Majakka erbjuder snabb och med fri tillgång service för varje lägerdelta-gares behov. Disken svajar av söta och salt läckerheter och under kvällarna erbjuds något speciellt, så kom förbi! Kafe Majakka hittas i lägrets kärna vid servicetriangeln.

Vilkku

Vilkku rör sig med scouten! Har du lust med lite kaffe eller en kall lemo-nad under lägerdagen? Ingen nöd! I Vilkku hittas en lösning förvånansvärt nära! Vilkku är ett mobilt kafe, som erbjuder söta och salt godsaker med två-stopps-taktik på Kajos lägerområde. Du kan ta med dig godsakerna från Vilkku och njuta av dem där du själv önskar, eller direkt. När kvällen börja skymma fungerar Vilkku som lägerpartynas försäljningsstånd och erbjuder Kajos party-kvällars bästa godsaker! Det lönar sig att hålla blin-ken på och styra mot Vilkuu på kaffe! Välkommen och vi ses i Vilkku!

Ledarkafé Lyhty by Tilhi (18+)

  • Godsaker som smälter i munnen
  • Rockande bänd
  • Känsliga trubadurer
  • Glada pratstunder
  • Avkopplande fritid
  • Handgjora ylleprodukter
  • Överraskande Opens Stage
  • Traditionellt Ko-Gi
  • Uppmuntrande utbildningar och allt möjligt annat

Du kan följa det dagliga programutbudet bl.a. på Kajos informationskanaler! Lyhty är öppet 12-24 – Välkommen!

Skip to content