Tack för ett oförglömligt läger!

Kajo är nu förbi. Tillsammans har vi fått skriva ett nytt kapitel i finnjamboree-sagan.

Var och en av oss hade sina egna höjdpunkter på lägret – även vi lägerchefer. Kerttu tyckte mest om allsångskvällarna och när man tillsammans med hundratals kompisar tittade på en film under den sista natten. Jannes höjdpunkter var de otaliga glada diskussionerna på Lägerrakan samt träffar med både nya och gamla vänner. För att inte tala om fiilisen i de gemensamma programmen, varma duschar och kall glass!

Tack till dig som deltog på lägret, skapade Kajo-fiilis med oss och var en del av Kajos färgrika tyg. Tack till dig som möjliggjorde lägret med din arbetsinsats. Utan dig skulle Kajo inte ha blivit till. Tack till våra mångtaliga samarbetspartners. Utan er skulle många häftiga upplevelser blivit omöjliga.

På lägret fick var och en av oss sprida sitt ljus. Tillsammans är vi Kajo.

Lägerchefer Kerttu ja Janne

PS. Det lönar sig att fortsätta med lägerfiilisen även efter lägret! Nu har man gott om tid att läsa lägertidningen T.O.M.U., dyka ner i lägrets bildbank och kolla på lägerfiilisen i lägrets somekanaler!

 

Kajon leiritoimikunta
Kajos lägerstab bestod av Matsku Salminen (uppe till vänster), Antti Matikainen, Janne Costiander, Ville Sahlström, Ville Pentti, Jenna Kankaanpää, Minna Martikainen (nere till vänster), Aino Pohjanvirta, Katriina “Kake” Rauman, Maria “Kerttu” Nikkari och Anna Enbuske.

Foton: Niko Rautanen och Toivo Laiho

 

Skip to content