Mestaripestihaku äkkirekrymenetelmällä

Kävikö sinulle niin, että tammikuun kahden viikon mestaripestirekry oli ja meni niin että vilahti ennen kuin edes oli kunnolla ehtinyt toipua joulun lokoisasta oloilusta. Vai kävikö niin, että pestivalikoima oli niin pakahduttavan laaja, että et kerta kaikkiaan pystynyt siitä paljoudesta poimimaan sitä pestiä, joka kaikkein eniten tuntuisi omalta. Tuli pestiähky ja sitten koko haku olikin jo ohi?

Kajolla on hyviä uutisia just sulle! Moni on jo löytänyt unelmiensa mestaripestin Kajolta ja pestauskeskustelut käyvät kuumina. SIlti kaikilla osa-alueilla on vielä herkullisia mestaripestejä avoinna. Nyt valikoima on mukavasti supistunut, joten vaihtoehtojen selailuun ei mene koko iltaa. Jos jokin kuvaus jättää mieleen kaiherruksen, että tekisi mieli kysäistä lisää, niin kysy ihmeessä! Osaan pesteistä on toki jotain ennakkoedellytyksiä ja osaamisvaatimuksia (joista saa muuten vinkata niitä hallitsevalle kaverille, jos eivät kulu omaan osaamispalettiin), mutta mukaan mahtuu myös pestejä, joissa tärkeimpinä painottuvat innostus ja halu tehdä Kajoa.

Haku ON JO AUKI! Haku on auki 28.2. asti. Pestit ovat samalla tavalla haettavissa Partion avoimissa pesteissä ja kootusti tiiviinä pestilistauksena Kajon omilla sivuilla. Yksi asia on kuitenkin todella eri tavalla kuin viime hakukierroksella. Pestit täytetään heti sitä mukaa, kun haastattelussa löytyy sopiva tyyppi hommaan.

Tammikuun pestihaussa viimeisen vuorokauden aikana tuli 80 hakemusta. Voisi siis olettaa, että partiolaiset jättävät suuret pestipäätökset viime hetkiin. Tai sitten se tarkoittaa sitä, että partiolaiset pohdiskelevat päätöksiään monelta kantilta ja viilailevat hakemuksiaan täydellisyyttä tavoitellen niin kauan kuin se on mahdollista. Ihan miten vain. Tällä kertaa niin ei välttämättä kannata tehdä. Tai voithan toki elää vaarallisesti, pelata venäläistä pestirulettia, ja hakea 28.2. niihin pesteihin, jotka vielä ovat avoinna. Partiohan on itsensä haastamista ja uuden kokeilemista parhaimmillaan.

kuva: Harri Halmejärvi

Skip to content