Ekat kymppipestit Kajolle auki – ja muita herkkuja!

Vastahan se edellinen Kajon pestikierros oli täydessä käynnissä ja tulevan suurleirin houkuttelevat pestipaikat täyttyivät huipuista partiotekijöistä. Ja silti, taas mennään ja pestausrumba rullaa.

Pestihaku pyörähtää auki tänään ja jälleen on nopeus valttia, sillä hakukierros kestää vain parisen viikkoa (12.-25.4.2021). Kuten edellisilläkin kerroilla, Kajon sivuilta löytyy osa-alueittain niputettu koonti tarjolla olevista pesteistä, mutta varsinainen haku pesteihin tapahtuu SP:n avoimia pestejä esittelevien sivujen kautta. Pestejä on taas tarjolla sellainen paletti, että halusimme helpottaa ensisilmäilyä. Poimi siis houkuttelevimmat pestit ja hae vaikka useampaan. Pestit pyritään täyttämään toukokuun aikana ja hommiin pääsee heti!

Kymppipestien lisäksi on tarjolla kourallinen mielenkiintoisia mestaripestejä ja myös yksi päällikköpesti etsii tekijää. Ei muuta kuin pestejä mutustelemaan ja miettimään, mikä tuntuisi omalta.

Sellaisia yleisnostoja pestipaikoista voi tehdä, että Yhteisohjelmat rakentaa jo nyt keväällä ison tiimin miettimään koko leirikansan yhteen kokoavia unohtumattomia iltaohjelmia ja suunnittelemaan päräyttäviä bileitä. Samoin jos mielii sotkeutua leirin kokonaisilmeeseen, arkkitehtuuriin ja kaavaan, siihen miltä koko Kajo tulee näyttämään, niin nyt on syytä pistää hakemusta vetämään.

Toinen esiin nouseva trendi tällä kierroksella on erilaisten digi- ja IT-osaajien pestikirjo. Jos siis osaat tehdä tietokoneella muutakin kuin pelata, niin juuri nyt on tarjolla useita mahdollisuuksia päästä tekemään modernia partioleiriä. Sinäkö suunnittelet tavat seurata koko suurleirin tilannekuvaa tai luot leirin appin, joka mahdollisesti jää elämään myös tulevien leirien käyttöön?

Ja jos nyt et koe estradien imua tai paloa ruudun äärellä partiointiin (vaikka kaikkihan nyt parhaillaan harrastavat partiota ruudun äärellä), niin ei ole mitään syytä lannistuneella kohautella olkiaan siellä kotikatsomoissa. Pestivalikoima on jälleen mykistävän laaja. Jos et usko, niin katso itse!

Mene, selaa, valitse ja hae! Tule tekemään Kajosta loistava!

kuva: Harri Halmejärvi

Skip to content