Lippukuntailmoittautuminen

"Lippukuntailmoittautuminen" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta
[readspeaker_listen_button readid=read_this]

Lippukunnat ilmoittautuvat Kajolle Kuksassa. Ilmoittautumisen voi tehdä lippukunnan Kajari.

Ilmoittautumisen yhteydessä yhteyshenkilö voi määrittää mm: 

  • leirilippukunnalle nimen 
  • leirilippukuntaan kuuluvat lippukunnat
  • leirilippukunnan vastuuhenkilöitä 

Täytäthän lippukuntailmoittautumisen 31.10.2021 mennessä. Leirilippukunnan vastuuhenkilöitä on aikaa ilmoittaa 31.12. saakka.

Huom! Mikäli tiedätte jo ne lippukunnat, joiden kanssa muodostatte leirilippukunnan, yksi yhteinen ilmoittautuminen riittää. Ilmoittautumisen tekee kootusti valitsemanne lippukunnan Kajari oman lippukuntansa nimellä. Hän lisää muut lippukunnat lomakkeelle Lippukunnat-kohdassa.

Mikäli leirilippukunnan muut lippukunnat eivät ole vielä tiedossa, Kajari ilmoittaa  vain oman lippukuntansa. 

Ohjeen ilmoittautumiseen löydät alta sekä PDF-tiedostona

1. Näin ilmoitat lippukunnan Kajolle

Lippukunnan ilmoittaminen Kajolle eroaa perinteisestä Kuksa-ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen tehdään suoraan Kuksan Tapahtumat-osioon (ei linkin kautta, kuten henkilökohtainen tapahtumiin ilmoittautuminen).  

Etsi tapahtuma, johon haluat tehdä ilmoittautumisen

Vaihda Tapahtumat-välilehdellä tapahtuman järjestäjäksi ”Kaikki”. Näin näkyviin tulevat muutkin kuin oman lippukuntasi tapahtumat.

Valitse erikseen ”Hae myös suurtapahtumat” -kohta, ja paina Hae tietoja -painiketta.

Valitse linkki: SP Finnjamboree Kajo 2022.

Kun klikkaat seuraavaksi Hae lippukuntailmoittautumiset -linkkiä, näkyviin tulee Lisää tapahtuma -painike. Pääset siitä tekemään lippukuntailmoittautumista.

 

Mikäli teillä on jo tiedossa, minkä lippukuntien kanssa lippukuntanne muodostaa leirilippukunnan Kajolle, riittää että yhden lippukunnan Kajari ilmoittaa kaikki lippukunnat yhdellä ilmoittautumisella. Lippukuntia voi pudotusvalikosta valitsemalla ilmoittaa useamman.

Lippukuntailmoittautumisen nimeksi voi laittaa esim. tietyn alueen nimen tai leirilippukunnan muodostavien lippukuntien nimet. Jos nämä eivät vielä ole tiedossa, niin ei haittaa, nimeä voi muokata vielä myöhemmin. Jos ilmoitat vain oman lippukuntasi, voit hyvin antaa alustavaksi nimeksi vaikka lippukuntasi nimen.

Arvioituun osallistujamäärään merkitään ilmoitettavan lippukunnan/lippukuntien osallistujamäärän arvio. Summa auttaa Kajon tekijöitä alaleirien suunnittelussa. Leirilippukunnan ihannekoko on noin sata osallistujaa (mieluummin vähän yli 100 kuin alle).

2. Näin ilmoitat leirilippukunnan vastuuhenkilöt

Tämä on leirilippukuntailmoittautumisen toinen vaihe. Sen tulisi olla tehtynä vuoden 2021 loppuun mennessä. 

Leirilippukunnassa on vastuupestejä, jotka jaetaan leirilippukuntailmoittautumisessa valittujen lippukuntien johtajaikäisen jäsenistön kesken.  Kuhunkin pestiin voi kiinnittää yhden henkilön. Ilmoittamiseen tarvitset pestattavan henkilön jäsennumeron.

Huomaathan, että pestiin valitun henkilön pitää olla ilmoittautunut Kajolle, ennen kuin hän voi hyväksyä leirilippukunnan pestin. Kun pesti on merkitty lippukuntailmoittautumiseen, tulee valitun henkilön vielä hyväksyä pesti oman Kuksa-profiilinsa kautta. Hyväksyminen tehdään oman Kuksa-profiilin Tapahtumat välilehdellä Omat tapahtumapestit -osassa.

3. Vastaa lisäkysymyksiin

4. Leirilippukunnan tietojen katsominen

Pestiin nimettyjen henkilöiden hyväksyttyä pestit heillä aktivoituu tapahtumalinkki Kuksan tapahtumissa. Lippukunnan yhteyshenkilöllä eli Kajarilla ei ole oikeuksia leirilippukunnan tietoihin.

Klikkaamalla sinistä TAPAHTUMAT-linkkiä pääset tarkastelemaan leirilippukuntasi tietoja. 

Leirilippukuntaan pestatut näkevät tapahtumasta kaksi välilehteä: Tapahtuman tiedot ja Leirilippukuntailmoittautumiset. Näistä Leirilippukuntailmoittautumiset on reitti oman leirilippukunnan hallintaan. 

Skip to content