Kotimainen retkeilykauppa Scandinavian Outdoor mukana Kajolla

Kajolla tuhannet nuoret pääsevät kokemaan seikkailuja ja yhdessäoloa metsän siimeksessä. Metsä ja elämä ulkona liikkuen ja retkeillen on osa Scandinavian Outdoorin ydintä ja siksi haluamme olla mahdollistamassa Kajon toteutumista omalta osaltamme. Me autamme sytyttämään retkeilyn kipinän, ohjaamme leiritulille ja varustelemme kaikenkokoiset seikkailut välinein, vinkein ja viisauksin.

Ostoksille leirikauppaan

Tiivis yhteistyömme Suomen Partiolaisten kanssa (olemme mm. virallinen partiotuotteiden toimittaja ja SP:n yhteistyökumppani), sekä aikaisemmat positiiviset kokemukset suurleireiltä takaavat sen, että halusimme olla mukana pääyhteistyökumppanina Kajolla. Jaamme lisäksi partion kanssa samat vastuullisuusarvot. Moni meidän työntekijöistämme on partiolainen, joten meille on ollut luonnollisesti alusta lähtien selvää, että tulemme olemaan mukana leirillä.

Kajolla Scandinavian Outdoorin löydät pitämässä omaa leirikauppaa. Leirikaupan valikoima pitää sisällään mm. retkeilyvaatteita ja -varusteita, sekä tottakai suosittuja riippumattoja! Olimme mukana myös Roihulla vuonna 2016 ja tällöin riippumatot vietiin käsistä. Joten jos haaveilet riippumatosta, kannattaa tulla poikkeamaan kaupassamme ajoissa. Leirikauppamme työntekijät ovat myös aktiivipartiolaisia ja heille on ollut kunnia-asia päästä Kajolle pitämään kauppaamme.

Mukana mahdollistamassa tutustujaleiriä

Arvojemme mukaan elämä ulkona kuuluu kaikille ja metsä on paikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja kokea positiivisia seikkailuja ilman isoja ennakko-odotuksia. Tästä syystä sponsoroimme myös Kajon partioon tutustujaleiriin retkeilyvälineet niin, että partioon tutustuvat lapset ja nuoret voivat yöpyä, ruokailla ja osallistua aktiviteetteihin leirillä.

Muutama iso tavarantoimittajamme on myös lähtenyt tähän sponsorointiin mukaan. Esimerkiksi Halti ja Haglöfs lahjoittavat makuupusseja ja Vandernet oy Light My Firen ruokailuvälineitä. Haluamme olla mukana mahdollistamassa uusien nuorten tutustumisen partiotoimintaan ja osaltamme lahjoittaa vastuulliseen kohteeseen. Lisäksi toimitamme retkeilyvälineitä muun muassa johtajahuoltoon ja Kajon kutsuvieraille.

Tiesitkö muuten, että partiolaiset saavat meiltä 10 prosentin alennuksen kaikista ostoksistaan verkkokaupassa ja myymälöissämme. Myymälöissämme alennus toimii näyttämällä jäsenkorttia ja verkkokaupassa alennus toimii rekisteröitymällä Elämää Ulkona Klubilaiseksi, sekä lisäämällä jäsennumeron ja oman lippukunnan omiin tietoihisi klubitilillä. Vielä ehdit tehdä myös viime hetken hankinnat ennen leiriä!

Nähdään Kajolla!

Teksti: Johanna Rantala, toimitusjohtaja, Scandinavian Outdoor
Kuva: Caj Koskinen / Scandinavian Outdoor

Scandinavian Outdoor on yksi Kajon pääyhteistyökumppaneista.

Skip to content