Etsitään: 7 mestaria!

Partiosyksy ja sitä myöden Kajo syksy on lähtenyt ryminällä liikkeelle. Kymppejä, eksperttejä ja mestareita kaivataan yhä kasvavaan iloiseen Kajo-joukkoon. Etsimme vielä seitsemää mestaria, mestaripestissä pääset jättämään jälkesi leirikokemukseen sekä sen onnistumiseen.  

Osallistujien ja varusteiden pitää kulkea pitkiä matkoja lentokentiltä tai satamista leirille ja aikanaan takaisin, mutta milloin ja miten se parhaiten onnistuu? Ilman sujuvia kuljetuksia kansainvälisten partiolaisten on huomattavasti vaikeampaa päästä Kajolle. KV-logistiikkamestarina vastuullasi on organisoida Kajon järjestämät leirikuljetukset Evolle ja sieltä pois. Lisäksi vastuullesi kuuluu Home Hospitalityyn osallistuvien kuljetusten huolehtiminen yhdessä KV-ystävyysmestarien kanssa. Lue lisää pestistä täältä.

Ovatko ympäristö ja wc-huolto lähellä sydäntäsi? Haluatko olla toteuttamassa sujuvaa leiriarkea ympäristö ja wc-kokonaisuuden osalta? Voisit olla meille täydellinen ympäristömestari, varsinkin jos osaat tarttua toimeen ja otat rohkeasti suuren alueen vastattavaksesi.  Tärkein tehtäväsi on pitää leirialue siistinä ja sitouttaa kaikki tähän samaan suunnitelmaan. 

Kaikkihan sen tietävät, että harvemmin mistään tulee yhtään mitään ilman hyvää kuppia kahvia tai teetä. Mobiilikahvilamestarina pääset auttamaan kahvihampaan kolotukseen juuri siellä missä sitä tarvitaan. Tässä pestisssä pääset suunnittelemana ja johtaamaan mobiilikahvilan myyntiä. Tsekkaa lisätiedot myös tästä mestari-pestistä täältä.

“Tällä leirillä eivät pienet puupallot ole hukassa.” Jälleenmyyntimestarina saat kokemusta mieleenpainuvasta myyntitoiminnasta, pääset vastaamaan leirille hankittujen tavaroiden jälleenmyynnistä ja jälleenmyyntikanavien suunnittelusta sekä kokoamaan ja johtamaan leirin jälleenmyyntiosastoa (noin 7 henkilöä). Tsekkaa lisätiedot täältä. Mikäli jälleenmyynti ei ole sinun heiniäsi, mutta haluat olla mukana varmistamassa puupallojen tallessa pysymistä niin varastomestarin pesti voisi olla sinua varten. Tässä pestissä pääset vastaamaan leirin keskusvaraston toiminnasta sekä kokoamaan ja johtamaan leirin varastotiimiä. Vastuullasi on Kajon tavaroiden varastointiprosessin sekä varastoinnin toteutuksen suunnittelu, koordinointi, käytännön organisointi sekä varastotiimin (noin 6 henkilöä) luotsaus.

Jos tykkäät tehdä yhdessä ja olet huumorintajuinen, muonituksesta edes etäisesti kiinnostunut, olet varmasti etsimämme henkilö keittiömestariksi. Keittiömestarina pääset johtamaan keittiöiden toimintaa ennen leiriä ja sen aikana, varsinaista aiempaa muonituskokemusta ei edellytetä vaan tärkeintä on, että olet hyvä tyyppi, joka osaa johtaa. Tsekkaa tiedot uudenlaisesta Finnjamboree-keittiömaailmasta ja hae mestariksi.

Viimeisimpänä vaan ei vähäisempänä mestaripestinä on tarjolla alaleirimestarin homma. Alaleirimestarina pääset yhdessä kaikkien alaleirimestareiden kanssa suunnittelemaan yhteisen alaleirin konseptin ja leirilippukuntien tukemiseen valmentamisen mallin. Lue lisää ja valitse itsellesi sopivin mestari-pesti!

4 iloista aikuista partiolaista skoolaa järven rannalla ravintolassa

Kuva: Noora Qvick

Skip to content