Tukea perheille

Kuten aikaisemmille suurleirille, myös Kajolle on tulossa suuri joukko pieniä partiolaisia tai tulevaisuuden partiolaisia omien vanhempiensa kanssa. Kaikkiaan alle osallistujaikäisiä tulee omien vanhempiensa mukana 700. 

Tuhansien osallistujien, laajalle levittäytyvien telttakylien ja runsaan ohjelmatarjonnan leiri on pienille osallistujille jännittävä kokemus. Se voi olla jännittävä myös vanhemmille, jotka ensimmäistä kertaa osallistuvat lapsen tai lapsien kanssa leirille. Uudenlainen leirikokoonpano voi pohdituttaa, vaikka itsellä olisikin takana useampi iso partioleiri. Miten kaikki tarvittava olisi järkevä pakata mukaan? Miten paljon pitää varata aikaa siirtymisiin? Mikä elämää helpottava kilkutin pitäisi ehdottomasti tajuta ottaa mukaan? 

Vaan eipä syytä huoleen. Kajollakin on mukana konkareita, joiden vinkit helpottavat uusien perheosallistujien solahtamista leiriarkeen.  

Tervetuloa Kajon perhekylä Hiukkasen FB-ryhmään, jossa ei hölmöjä kysymyksiä olekaan! Vaikka ryhmän nimi viittaa perhekylään, myös muualla Kajolla majoittuvat perheet ovat tervetulleita mukaan. 

Vertaistukiryhmän lisäksi kevään aikana järjestetään kaksi Teams-iltaa, joihin voi tulla kuulemaan lisää perheiden elämästä ja palveluista Kajolla. 

Maanantaina 16.5.2022 klo 19-20 järjestetään ilta aiheella “Mitä erityistä mukaan perheenä leirille tullessa?” Microsoft Teams –kokous 

Osallistumislinkki tapahtumaan 

Kuukauden päästä ensimmäisestä illasta järjestetään torstaina 16.6.2022 klo 18-20 teemailta “Leirielämää perhekylässä”. 

Osallistumislinkki tapahtumaan 

Tapahtumaan voi liittyä, vaikka koneella ei olisikaan Teams-sovellusta. Tapahtuma aukeaa selaimeen. 

Ja sitten onkin siitä kuukauden päästä jo ensimmäinen yö Kajolla nukuttu oman perheen kanssa! 

Skip to content