Toteutamme arvonnan yhteistyössä kotimaisen retkeilykaupan Scandinavian Outdoorin kanssa

Kajo lähestyy kovaa vauhtia ja ajatukset kääntyvät jo pakkauslistaan! Pakkaatko riippumattosi ensimmäisenä rinkkaan vai uupuuko se vielä leirivarusteistasi? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa ikioma riippumatto (Ticket to the moon Orginal hammock)!

Arvonnan säännöt:

Kilpailuaika on 16.6.-20.6.2022. Arvontaan voit osallistua kertomalla kommentilla, mihin käyttöön riippumatto tulisi! Arvomme kaksi kappaletta riippumattoja kahdelle eri voittajalle. Voittajat arvotaan 21.6.22 kilpailuajan päätyttyä. Ilmoitamme voittajalle yksityisviestillä.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat Instagram-palveluun rekisteröityneet henkilöt. Yleistä: Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä. Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Instagram:

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.

Skip to content