Osallistu kilpailuun Kajon somessa!

Kajo siintää horisontissa ja leirifiilis nousee päivä päivältä! Kajo kerää tuhansia partiolaisia Evon metsiin, johon kohoaa upea telttakaupunki. Leirillä päästään myös fiilistelemään yhteislauluissa, ohjelmassa ja uusien ystävien kanssa. Käy kommentoimassa omat mielenpaainuvimmat leirimuistosi ja arvaamassa partiolaulujen arvoitukset!

Arvonnan säännöt:

Kilpailuaika 19.4.-24.4.2022

Instagram: Arvontaan voit osallistua arvaamalla arvontapostauksen emoji-arvoitukset liittyen partiolauluihin. Oikeinvastanneiden kesken arvotaan palkinnot.

Facebook: Arvontaan voi osallistua kommentoimalla arvontapostaukseen mieleenpainuvimman leirimuiston kaverisi kanssa. Halutessasi voit tägätä kaverisi ja liittää kommenttiin kuvan!

Voittajat arvotaan 25.4.22 kilpailuajan päätyttyä. Ilmoitamme voittajalle yksityisviestillä.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat Instagram-palveluun tai Facebook-palveluun rekisteröityneet henkilöt.

Yleistä:

  • Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
  • Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
  • Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.
  • Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Instagram ja Facebook:

Kilpailu ei ole Instagramin eikä Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.

Skip to content