Osallistu Kajon somessa kilpailuun!

Osallistu kilpailuun!

Kajo siintää horisontissa ja leirifiilis nousee päivä päivältä! Kajo kerää tuhansia partiolaisia Evon metsiin, johon kohoaa upea telttakaupunki. Fiilistellään yhdessä sitä ainutlaatuista suurleirillä koettua tunnelmaa. Partio tuo ihmiset yhteen, joten jaetaan leirifiilistä muillekin! Kerro meille ja muille, mitä juuri sinä odotat Kajolta?

Arvonnan palkintoina on Kajon leirituotteita! Tuotteet valmistetaan helmikuun aikana, jonka jälkeen palkinnot lähetetään voittajille.

Arvonnan säännöt:

Kilpailuaika 19.1.-23.1.2022

Instagram: Arvontaan voi osallistua kommentoimalla arvontapostaukseen kolmella emojilla mitä odottaa Kajolta.

Facebook: Arvontaan voi osallistua kommentoimalla arvontapostaukseen mitä odottaa Kajolta ja mikä on jäänyt edellisiltä suurleireiltä mieleen, jos päässyt niihin osallistumaan.

Voittajat arvotaan 24.1.22 kilpailuajan päätyttyä. Ilmoitamme voittajalle yksityisviestillä.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat Instagram-palveluun tai Facebook-palveluun rekisteröityneet henkilöt.

Yleistä:

  • Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
  • Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
  • Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.
  • Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Instagram ja Facebook:

Kilpailu ei ole Instagramin eikä Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.Iloisia partiolaisia yhdessä

Skip to content