Meitä on lopulta 13 454 kajolaista! 

Ilmoittautumisten tarkistuslaskennat ja varmistukset on nyt tehty ja sen lopputuloksena voimme julistaa, että Kajolle on kaikkiaan tulossa 13 454 partiolaista. Toukokuun puoiväliin astihan oli vielä aikuisilla partiolaisilla mahdollista ilmoittautua päivämaksulla yhdeksi tai useammaksikin päiväksi pestiin Kajolle, joten kaikkiaan lähes 500 partiolaista päätti vielä ilmoittautua kesän unohtumattomaan partioelämykseen. Tervetuloa kaikki uudet ilmoittautuneet! 

Ilo irti osallistujadatasta

Kaikenlaisten lukujen tarkastelu ja vertailu on aina hauskaa, joten olemme kaivaneet erilaisia kärkitietoja ilmoittautumisdatasta. Kolmen kärki piireissä, joista on eniten osallistujia Kajolla, ei taida yllättää ketään: kärjessä komeilevat Pääkaupunkiseudun Partiolaiset (2951 osallistujaa), toisena Hämeen Partiopiiri (2897 osallistujaa) ja kolmanneksi kipuaa Lounais-Suomen Partiopiiri (1622 osallistujaa). 

Mutta kun katsotaan Kajolle ilmoittautuneiden lippukuntien osallistujamääriä, niin saadaankin jo enemmän hajontaa eri puolelle Suomea. Alla lippukuntien osallistujamäärien TOP10. Kärkipaikka on selvä ja kiistaton, mutta sen jälkeen meneekin tiukaksi, kun erot ovat parin osallistujan suuruisia. 

  1. Eräpartiolippukunta Limingan Niittykärpät, 99 osallistujaa 
  2. Viikin Vesikot, 90 osallistujaa 
  3. Liedon Eränkävijät, 88 osallistujaa 
  4. Pirkkalan Pirkot, 87 osallistujaa 
  5. Toijalan Eräveikot, 86 osallistujaa 
  6. Pohjan Veikot, 84 osallistujaa 
  7. Kyynärön Kiertäjät, 83 osallistujaa 
  8. Roineen Tytöt, 79 osallistujaa 
  9. Hiiden Hittavaiset, 74 osallistujaa 
  10. Kirkkonummen Metsänkävijät, 73 osallistujaa 

Tässä voisi kehittää vaikka jonkinlaisen bingohaasteen. Jos näistä lippukunnista on kerran Kajolla kaikkein eniten porukkaa, niin miten paljon todennäköisemmin heihin törmää tiskijonossa, kahvilassa tai vaikka illan discossa? Kuka onnistuu tapaamaan yhden ihmisen kaikista näistä TOP10-lippukunnista? 

Kansainvälinen Kajo

Kaikesta koronakurimuksesta huolimatta Kajolle ilmoittautui kaikkiaan runsas 700 ulkomaalaista osallistujaa. Kv-vieraiden kärjessä keikkuu pelkästään englanninkielisiä maita, joten jos omaa kielitaitoaan haluaa päästä testaamaan, niin siihen varmasti tarjoutuu mahdollisuuksia. Kanadasta on tulossa Kajolle huikeat 237 osallistujaa, Iso-Britanniasta 133 ja Irlannista 83. Israelistakin on tulossa lähes 80 osallistuja joukkue, Saksasta ja Thaimaasta molemmista melkein 40. 

Loput vierailijamaat osallistuvat alle 20 hengen joukkueilla. Joistakin maista osallistuu vain 1-2 vierailijaa. Tässä vielä lista kaikista niistä maista, joista on tulossa pieni edustus Kajolle: Alankomaat, Australia, Itävalta, Kolumbia, Malta, Nigeria Norja. Sveitsi, Tansania, Tanska, Tšekki, Uganda, Ukraina, Unkari ja USA. Mahtavaa saada näin monesta maasta eri puolelta maailmaa osallistujia Kajolle! 

 

 

 

 

Skip to content