Meitä on Kajolla 13 000! 

Tammikuun lopulla kävi sekä Kajon verkkosivuilla että Kuksassa melkoinen kuhina, kun partiolaiset rynnivät ilmoittautumaan ensi kesän suurleirille. Sivujen laskuri ei meinannut pysyä perässä, kun viidessä päivässä ilmoittautuneiden määrä kipusi 7000 ilmoittautuneesta lopulliseen ilmoittautuneiden määrään, eli piirun verran 13 000:een. 

Myllertävästä maailmantilanteesta huolimatta meille on tulossa 1000 ulkomaalaista partiolaista Kajolle. Monet eri kielet tulevat siis raikumaan Kajon teltta-alueella. 

Ilmoittautuneista ei vielä ihan hirveästi saa ammennettua tietoa, mutta osallistuneiden määrät ovat jo ikäryhmittäin tiedossa. 

  • 4920 tarpojaa  
  • 2710 samoajaa 
  • 1400 vaeltajaa 
  • 3250 aikuista 
  • 700 alle 12-vuotiasta osallistujaa 

Eli yhteensä se 12980 osallistujaa!! 

Ensimmäinen leirikirje on jo tömähtänyt kaikkien ilmoittautuneiden sähköpostilaatikoihin tiistaina 8.2. Jos omaa kirjettä ei löydy, niin sen voi käydä lukemassa Kajon verkkosivuilta. Kannattaa kuitenkin käydä tarkastamassa, että oma sähköpostiosoite Kuksassa on ajan tasalla, sillä kaikki tieto leiristä tulee jatkossakin digitaalisessa muodossa! 

Tietoa omasta alaleiristä pitää jännittää vielä helmi-maaliskuun vaihteeseen. Juuri nyt on menossa valtaisa alaleirirumba, jossa jokainen lippukunta löytää oman paikkansa Kajolta.  

Lisää väkeä ja muutosmahdollisuuksia 15.5. asti 

Itse asiassahan meitä tulee vielä enemmän kuin otsikko lupailee, sillä yli 18-vuotiaiden pestiin tulevien on mahdollista ilmoittautua vielä 15.5.2022 yksittäisiksi leiripäiviksi (päiväleiri). Päiväleirimaksu oikeuttaa 24 tunnin osallistumiseen. Leiripäivä ajoittuu tulopäivän lounaasta lähtöpäivän aamiaiseen. Ja ilmoittautua voi siis vaikka suureksi osaksi leiriä! Perheellisten partiolaisten on mahdollista ilmoittaa myös alle kohderyhmäikäiset lapsensa.  

Kesätyö-, varusmies- ja siviilipalvelusturva on voimassa 15.5.2022 asti. Kesätyö-, varusmies- ja siviilipalvelusturva tarkoittaa oikeutta leiriosallistumisen perumiseen tai osallistumisajan lyhentämiseen niille, joiden kesätyö tai palvelus osuu leirin päälle, eikä heillä ole mahdollisuutta osallistua leirille. Osallistumisen perumiseen tarvitaan vapaamuotoinen todistus työnantajalta, puolustusvoimilta tai siviilipalveluskeskukselta. 

15.5. on myös viimeinen takaraja vaihtaa ilmoittautuneen tilalle toinen osallistuja.

Näistä löytyy tarkemmin tietoa Kajon ilmoittautumissivulta ja jos kysymyksiä herää, voit aina olla yhteydessä kajo2022@partio.fi. 

 

Kuva: Susanna Oksanen

 

Skip to content