Leirituotekaupan valikoima on nyt valmis

Mistä tunnistaa leiriläisen partioleirin jälkeen? Yleensä leiripaidasta, kassista, juomapullosta tai jostain muusta tuotteesta, jossa on leirin logo. Itse olen vaihtanut hymyjä useammankin kanssa, kun olen ollut leiripaita päällä lenkillä tai bongannut tutun logon kangaskassista. Muistot tulvivat itselle mieleen ja leirikollegan hymy tuo valoa synkempäänkin päivään. 

Yhdistäviä tekijöitä on tarjolla nyt leirituotekaupassa: heijastimesta juomapulloon ja mukista tuubihuiviin sekä tietysti legendaarinen paita- ja kassivalikoima. Myös lasten kokoja löytyy. 

Leirituotteet ovat mainioita lahjaideoita kajolaisille, joilla on keväällä syntymä- tai nimipäivä, valmistumistuvalle tai koulunsa päättävälle tai muuten vain ilahduttamaan. 

Nämä ainakin kannattaa nimikoida ennen leiriä, sillä Kajolla saattaa olla muutama samanlainen ja samankokoinen jopa ihan samassa leirilippukunnassa 😊 

Leirituotekauppaan ei ole nyt enää tulossa lisää tuotevalikoimaa. Jos haluat jonkun tietyn tuotteen, niin se kannattaa tilata ennakkoon. Leirillä ei välttämättä ole kaikkia tuotteita enää myynnissä.  

Jos olet jo tehnyt ennakkotilauksen hyvissä ajoin ja huomannut, että muutakin kivaa on kauppaan ilmestynyt, saat lisättyä tuotteita tilaukseen 11.3. saakka ottamalla yhteyttä leirituotekaupan myyntiin. Ennakkotilausten toimitukset aloitetaan viikolla 12. Koska tilauksia on valtava määrä, oman paketin saapumisessa saattaa kestää jopa pari viikkoa. 

 

Skip to content