Sortimentet i lägerproduktsbutiken är färdig

Hur känner man igen en lägerdeltagare efter lägret? Det gör man vanligen genom att se på lägerskjortan, -kassen, -vattenflaskan eller någon annan produkt som har lägrets logo på. Själv har jag ofta bytt leende med någon med en lägerskjorta på eller en bekant logo på tygkassen. Det forsar snabbt med minnen och leendet från en lägerkollega medbringer ljus till även den dystraste dagen.

Sådana förenande grejer finns nu till salu i lägerproduktsbutiken. Allt från reflex till vattenflaska och mugg till tubhalsduk samt förstås skjortor och kassar. Det finns även barnstorlekar.

Lägerprodukter gör även utmärkta gåvor till kajoiter som har födelse- eller namndagen under våren eller utexamineras från skolan, eller till vem som helst.

Om du köper lägerprodukter så lönar det sig att skriva ditt namn på dem. Det kan nämligen finnas ett par likadana på lägret, till och med i samma lägerkår!

Sortimentet i lägerproduktsbutiken kommer inte att växa nu. Om du vill ha en viss produkt, lönar det sig att beställa den i förhand. Alla produkterna kommer inte nödvändigtvis längre att vara till salu på lägret.

Förhandsbeställningar börjar skickas ut vecka 12. Eftersom det finns en stor mängd beställningar, kan det ta upp till två veckor innan du får din paket.

 

Skip to content