Tule osaksi Kajon leiriläisfoorumia!

Kajolle perustetaan leiriläisfoorumi, johon valitaan hakemusten pohjalta kaikkiaan 200 mahdollisimman monenlaista partiolaista. Jos olet jo päättänyt osallistua Kajolle ja olet leirin aikaan tarpojaikäinen tai sitä vanhempi, tässä on mahdollisuutesi vaikuttaa omilla mielipiteilläsi siihen, millainen kokemus Kajosta tulee! Samalla pääset jo ennakkoon fiilistelemään kesän 2022 suurleiriä. 

Koskaan aiemmin ei suomalaisella partion suurleirillä ole ollut vastaavanlaista vaikuttamisen paikkaa sen osallistujille. Leiriläisfoorumi tarjoaa leirin tekijöille ainutlaatuisen mahdollisuuden kuunnella ja ymmärtää tulevia leiriläisiä ja heidän toiveitaan. Jos haluat vaikuttaa, nyt on oikea aika toimia. Turha Kajon toteutuksesta on enää leirin ruokajonossa purnata. Vaikuttamisen aika on nyt!  

Kenelle: Haemme innostuneita tulevia leiriläisiä eri puolilta Suomea Kajon leiriläisfoorumiin. Mukaan mahtuu kokeneita partiokonkareita ja vasta harrastuksen aloittaneita kaikista Kajon osallistujaikäryhmistä, joita ovat tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Myös seikkailijat, jotka ovat Kajon aikaan tarpojia, voivat hakea mukaan! Uusimaa ja Lappi ja kaikki piirit siltä väliltä halutaan saada mukaan och också scoutterna från FiSScen  

Mitä leiriläisfoorumi tekee? Foorumiin jäsenenä pääset aika ajoin vastaamaan kyselyihin ja osallistumaan erilaisiin testauksiin. Näihin voi osallistua omien aikataulujen mukaan omilta laitteilta (tietokone tai mobiili).  Saat tilaisuuden kertoa, mikä on sinulle tärkeää, millaiset asiat kiinnostavat ja pääset vaikkapa ennakkotestaamaan leiriläisille lähetettävää infoa Kajosta tai suunnitteilla olevaa palvelua. Halukkaat voivat osallistua myös yhteisiin keskusteluihin, mutta se ei ole leiriläisfoorumiin osallistumisen edellytys.   

Näin pääset mukaan: Ilmoittaudut mukaan vastaamalla hakulomakkeen alkukysymyksiin. Valinnat tehdään hakemusten perusteella. Edellytyksenä on, että olet Kajon aikaan tarpoja tai sitä vanhempi, ja tietysti että olet kiinnostunut osallistumaan Kajolle! Hakuaika leiriläisfoorumiin: 21.5.-30.9.2021.  

Tule tekemään Kajosta loistava! Samalla pääset mukaan vuoden mittaiseen seikkailuun kohti Kajoa. Ja jos tiedät jonkun juuri sopivan tyypin lippukunnastasi tai muualta partiosta, joka ei välttämättä itse tätä ilmoitusta huomaa, niin vinkkaathan hänellekin! 

Lisätietoja leiriläisfoorumista palvelumuotoilumestari Tiina Leinoselta (tiina.leinonen@partio.fi, puh. 045 272 3203). 

 

kuva: Sara Rissanen, Roihu 2016

Skip to content