Kiitos ikimuistoisesta leiristä!

Kajo on nyt takanapäin. Olemme yhdessä saaneet kirjoittaa uuden luvun finnjamboreiden tarinaan.

Jokaisella meistä oli Kajolla omat huippuhetkensä, niin myös meillä leirinjohtajilla. Kertun mielestä parasta olivat yhteislauluillat ja se, kun satojen kavereiden kesken katsottiin yhdessä elokuvaa viimeisenä yönä. Jannen huippuhetkiä olivat lukemattomat iloiset keskustelut leirisuoralla sekä uusien ja vanhojen ystävien kohtaaminen. Sekä tietysti yhteisohjelmien fiilis, lämpimät suihkut ja kylmä jäätelö!

Kiitos sinulle, joka osallistuit leirille, elit mukana Kajo-fiiliksessä ja olit osa Kajon kirjavaa kangasta.  Kiitos sinulle, joka mahdollistit leirin onnistumisen omalla työpanoksellasi. Ilman sinua ei olisi ollut Kajoa. Kiitos lukuisille yhteistyökumppaneillemme, ilman teitä olisi moni mahtava elämys jäänyt toteutumatta.

Leirillä jokainen meistä sai loistaa omaa kajoaan. Yhdessä olemme Kajo.

Leirinjohtajat Kerttu ja Janne

Ps. Leirifiilistelyä kannattaa jatkaa myös leirin jälkeen! Nyt on hyvää aikaa käydä lukemassa leirilehti T.O.M.U:n juttuja, sukeltaa leirin kuvapankkiin ja fiilistellä leiriä somekanavissa!

Kajon leiritoimikunta
Kajon leiritoimikuntaan kuuluivat Matsku Salminen (vas.ylh), Antti Matikainen, Janne Costiander, Ville Sahlström, Ville Pentti, Jenna Kankaanpää, Minna Martikainen (vas.alh), Aino Pohjanvirta, Katriina “Kake” Rauman, Maria “Kerttu” Nikkari ja Anna Enbuske.

Kuvat: Niko Rautanen ja Toivo Laiho

 

Skip to content