Kajoneuleen yhteisneulonta on alkanut!

Tänään 29.12. on julkaistu ensimmäinen osa kajoneuleen ohjeesta. Ohjetta tullaan tämän jälkeen julkaisemaan nettisivuilla sekä Facebook-ryhmässä sunnuntaisin. Facebook-ryhmään ei ole pakko liittyä osallistuakseen neulontaan, mutta ryhmästä saa vertaistukea ja keskusteluseuraa neulomisen rinnalle. Kajon verkkosivuilta löytyy myös tarkemmat tiedot langoista, menekistä sekä  muista tarvikkeista. Tänään järjestetään neuleiltama Teamsissa klo 18 alkaen. Tule sinäkin mukaan aloittelemaan omaa Kajoneulettasi täältä.

Mikä on yhteisneulonta? Yhteisneulonnassa ohje paljastetaan pala kerrallaan ja sitä neulotaan samaan aikaan muiden kanssa. Projekti kestää noin 1,5 kuukautta ja tämän jälkeen koko ohje on saatavilla Kajon nettisivuilla.

Miten voin osallistua yhteisneulontaan? Osallistua voi liittymällä Kajoneule-Facebook-ryhmään tai seuraamalla ohjeen julkaisua Kajon nettisivuilta.

Milloin ja miten? Yhteisneulonta alkaa 29.12., jolloin ensimmäin osa ohjeesta julkaistaan. Ohjetta julkaistaan tästä eteenpäin joka sunnuntai.

Keskiviikkona 29.12. järjestämme neuleiltaman Teamsissä klo 18 alkaen.  Luvassa vinkkejä villapaitaan, fiilistelyä muiden osallistujien kanssa sekä lisäksi mahdollisuus kysyä kysymyksiä ohjeeseen liittyen.

Kajoneule

Skip to content