Kajon leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä

Kajon  osallistumismaksu maksetaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Olemme partiossa siirtymässä tapahtumamyynnissä yleisesti käytössä olevaantapaanlaskuttaa tapahtumaan osallistuminen jo ilmoittautumisen yhteydessä. Partioleiri on tapahtuma siinä missä konsertti tai teatterinäytöskin. Kun siis ilmoittaudut Kajolle, maksat siinä samalla osallistumisesi.

Leiriosallistumisen voi maksaa nettipankin kautta tehtynä maksuna, yleisimmillä luottokorteilla taiosamaksuna. Osamaksun tarjoaa ulkopuolinen yhteistyökumppani heidän ehtojensa mukaisesti. Sekä osamaksu että luottokortilla maksaminen mahdollistavat, että maksun voi jakaa pienempiin osiin ja maksaa omassa tahdissa. Leirimaksuun on myös mahdollista hakea stipendiä taloudellisista syistä. Stipendin hakemiseen tulee tarkemmat ohjeistukset ennen ilmoittautumisen avautumista.

Uusi maksutapa säästää huomattavan summan rahaa, kun osallistumismaksuja ei enää tarvitse laskuttaa erikseen. Säästöä kertyy myös siitä, että osallistumismaksuja ei tarvitse periä erikseen muistutuslaskuilla. Laskutuksessa tullaan säästämään noin 40 000 euroa, joka voidaan näin ollen käyttää leirillä johonkin hyödyllisempään. Säästämme rahan lisäksi myös ympäristöä, kun mitään laskuja ei tarvitse lähettää paperisina.

Kajon leirimaksu on kokoaikaisilta leirin osallistujilta tarpojasta ylöspäin 250 euroa

Kaksi nuorta partiolaista kiipeilee

Kuva: Noora Qvick

Skip to content