Kajon fiilistely ääniaalloilla alkaa tänään

Kajon ikioma podcast nimeltään Kaiku johdattaa sinut fiilistelemään leiriä ja kurkistamaan sen tekemisen osa-alueisiin. Miten metsään rakentuu kokonainen kaupunki muutamassa päivässä? Entä 13 000 partiolaista ruokkiva Suomen suurin ravintola? Kaiku kuuluu myös Kajon aikana ja on kiinni sen värikkäässä leiriarjessa. Podcastia luotsaavat partiosiskokset Leena ja Vappu Koho, joilla on pitkän partiokokemuksen lisäksi harvinaisen tarttuva nauru. Remmissä on mukana myös reportteri Emmi Vilen, joka tuo kuultavaksesi Kajon tekijöiden kiinnostavimmat tarinat. 

Juontajat tutuiksi 

Kaiku-podcastin avausjaksossa tutustutaan juontajiin Vappuun ja Leenaan. Millaisten tyyppien kanssa Kajoa fiilistellään tulevat viikot? Onko kaksikon partiomieltymyksissä eroavaisuuksia? Toinen fiilistelee teltan lämpöä ja toinen auringonnousun seuraamista riippumatosta herätessä. Entä kumpi valitsee vaelluskengät kumisaappaiden sijaan?   

Jaksossa kuullaan myös pintaraapaisu Kajon osa-alueista ja pohditaan odotuksia leirin suhteen. Kajo on kuin yksi suuri firma, jonka tekijöillä on vastuualueita laidasta laitaan. Mitä mahtaa tehdä esimerkiksi taikinakymppi? Kajolla tulee olemaan myös ohjelmaa monella eri tasolla: leirilippukunnissa, alaleireissä ja koko 13 000 päisen Kajo-porukan kesken.  

Podin löydät Spotifysta, Apple Podcasteista ja Google Podcasteista nimellä Kaiku. Tässä suora linkki Spotifyihin.

Kajon kaiku kuuluu jo!  

Skip to content