Ilmoittautuminen vuoden suurimpaan partiotapahtumaan alkaa N-Y-T!

 

Kajo 2022 on itse asiassa Suomen isoin partiotapahtuma kuuteen vuoteen – niin harvoin Finnjamboree-leirejä järjestetään. Luvassa on partiolaisia ympäri Suomen ja ulkomaita myöten. Evosta rakentuu jälleen keskikokoinen kaupunki, johon muuttaa viikoksi noin 15 000 leiriläistä. Tämä on kolmisen kertaa enemmän kuin piirileirillä puhumattakaan lippukuntaleireistä. 

Ohjelmatarjontakin on isolla leirillä monipuolista. Kaikkeen ei ehkä ehdi tutustuakaan, joten kannattaa jo etukäteen tutustua ohjelmaan! Tarpojat pääsevät päivittäin osallistumaan ohjelmalaaksoihin sekä koko leirin yhteisiin avajaisiin, keskiäisiin sekä päättäjäisiin. Näiden ohjelmien lisäksi Kajolta löytyy paljon muuta!  

Samoajien leiriviikkoon kuuluu noin kaksi päivää pestiä ja muina päivinä tekemistä ohjelmalaaksoissa. Samoajien vartiot kootaan samoajien toiveiden mukaan. Toiveen voi esittää esimerkiksi pestin tai kavereiden suhteen. Leirivartiot kootaan saman alaleirin sisältä.  

Vaeltajilla pestin osuus on noin 75 % leiristä. Loput ajasta on tarjolla Kajon ohjelmaa. Vaeltajien luotsaus tapahtuu pestien mukaisissa vartioissa. 

Osallistuminen on enää ilmoittautumista vaille valmis. Leirillä kaikki on suurta ilmoittautumiskaavakkeesta lähtien. Varaa siis muutama tovi sen täyttämiseen. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa. Kannattaa avata ilmoittauttumissivu auki nettiselaimeen toiseen välilehteen. Siitä näet helposti ohjeet vaihe vaiheelta ja saat täytettyä kaavakkeen kerralla oikein. 

Nähdään Kajolla! 

Psst. Olethan katsonut mitä kaikkea tietoa Kajosta jo löytyy verkkosivuilta? 

Skip to content