Vierailupäivä

"Vierailupäivä" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta

Leiri on jo hyvässä vauhdissa, kun leiriläisiä ja leiriä voi tulla katsomaan vierailupäivänä tiistaina 19.7. klo 10-17. Perheet, sukulaiset, ystävät, tuttavat, kummit ja kaikki muut suurleiristä kiinnostuneet voivat osallistua vierailupäivään ja saada maistiaisen suurleirin tunnelmasta, äänistä, maastosta, telttakylistä ja ihmisistä. Vieraat voivat kokea miten leiriläiset pääsevät elämään todeksi Kajon tavoitteita kestävyydestä ja vastuullisuudesta, yhdessä tekemisestä ja kansainvälisyydestä.

Päivän ohjelmassa on pieniä paloja leirin ohjelmatarjonnasta ja infoa suurleirin toteutuksesta.  Vieraat pääsevät tutustumaan kävellen teltta-alueille ja suurleirin metsäkaupunkimaiseen toteutukseen vapaasti leiriläisen opastuksella tai itse leiriin tutustuen.

Vierailupäivään osallistuminen on maksullista. Lippukauppa avautuu helmikuussa 2022.

Vierailupäivään voi tulla yhteiskuljetuksilla, joista tulee myöhemmin lisätietoa. Henkilöautoille on järjestetty parkkialue leirin ulkopuolella sekä sukkulabussikuljetus sieltä leiriin ja takaisin. Kuljetusten ja parkkipaikan hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

Skip to content