Ohjelma​

"Ohjelma​" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta
[readspeaker_listen_button readid=read_this]

Kajon ohjelma koostuu kuudesta ohjelmalaaksosta täynnä huikeaa ohjelmaa, vapaamuotoisesta Välähdysohjelmasta ja elämyksellisistä yhteisohjelmista. Tehtävää ja koettavaa riittää!

Ikäkausiohjelmat

Kaikille ikäkausille on Kajolla ohjelmaa ja mahdollisuuksia päästä kokemaan Kajon riemu!

Tarpojaohjelma

Tarpojien ohjelma painottuu ohjelmalaaksoihin, lisäksi tarpojilla on mahdollisuus osallistua joihinkin Välähdysohjelmiin. Tarpojille tarjotaan kahdet oman ikäkauden diskot, sekä päättäjäisdisko.

Samoajaohjelma

Samoajien ohjelma Kajolla koostuu ohjelmalaaksoista, Välähdys-ohjelmapisteistä, isoista yhteisistä ohjelmista sekä kahden päivän pestistä. Samoaja osallistuu ohjelmalaaksojen ohjelmiin ja pestiinsä yhdessä oman vartionsa kanssa. 

Pestissä samoaja pääsee kehittämään vuorovaikutustaitojaan ja oppii tekemällä omaa erityistehtävää mistä kaikesta leiriarki koostuu ja mihin meitä kaikkia kajolaisia tarvitaankaan! Pestejä on niin ohjelmalaaksoissa, muonituksessa & huollossa kuin viestinnässä & markkinoinnissa. 

Samoajavartio perehdytetään pestin työtehtäviin eivätkä tehtävät edellytä aiempaa erityisosaamista, mutta pestikoneessa kysytyt erityistaidot pyritään ottamaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Vartioita rakentaeasse on pyritty huomioimaan samoajan toiveetsiitä, haluaako hän samaan vartioon tutun samoajan kanssa vai haluaako hän tutustua uusiin kotimaisiin tai kv-samoajiin. Maantieteellisesti kaukana olevien partiokavereiden toiveisiin päästä samaan leirilippukuntaan / alaleiriin ei kuitenkaan valitettavasti ole ollut mahdollista toteuttaa siinä määrin kuin olisi ollut tarvetta.  

Pestissä toimimisen vuoksi samoaja ei myöskään välttämättä pääse osallistumaan kaikkiin ohjelmalaaksoihin. Pestipäivän kesto on noin muutamasta tunnista aina kahdeksaan tuntiin,  ja se voi jakaantua esimerkiksi kahteen osaan päivän aikana. Hengähdys- ja ruokatauolle pääsee kuitenkin aina pestipäivän aikana.  

Kokoaikaisessa pestissä toimivat samoajat jaetaan vartioihin niinikään mutta he luonnollisesti toimivat pestinsä mukaisen aikataulun ohjaamina. 

Vaeltajaohjelma

Vaeltajien leiriviikosta noin 75 % menee pestissä, ja loput ajasta vaeltaja viettää ohjelmalaaksojen vaeltaja-aktiviteettien tai Välähdysohjelman parissa oman aikataulunsa puitteissa. Vaeltajat pääsevät osallistumaan myös iltabileisiin.

Ohjelmalaaksot

Laaksoissa on melkein kaikki ohjelma suunnattu ensisijaisesti tarpojille ja samoajille. Myös vaeltajilla, aikuisilla ja alle kohderyhmäikäisillä lapsilla on mahdollisuus tulla kokeilemaan laaksotarjontaa. Jos tehtävät tuntuvat helpolta laaskoissa, voi ikäkaudestaan riippumatta valita myös vaikeamman Säihketason, jolla saa lisähaastetta

Onko saavutettavia ohjelmia esim. liikuntarjaoitteisille?

Suurin osa ohjelmista on monella tapaa esteettömiä ja jokaisessa laaksossa löytyy jotain tekemistä kaikille leiriläisille. Voi olla, että ihan jokaiselle rastille ei voi osallistua kaikilla rajoitteilla, mutta tiedot saavutettavuudesta pyritään saamaan hyvissä ajoin leirikarttaan/laaksoinfoihin, jotta jokainen voi suunnitella itselleen kivan laaksopäivän.

ELÄMÄLAAKSO

Elämä sai alkunsa 3,6 miljardia vuotta sitten, mutta miten olemme päätyneet siitä hetkestä nykyiseen?   

Laakso jakautuu viiteen eri teema-alueeseen, joista kaikista löytyy koettavaa ja ihmeteltävää jokaiselle. Elonkehässä tutustutaan ekosysteemeihin, rakennetaan uusia elinympäristöjä ja pohditaan, miten elämämme kytkeytyy muiden eliöiden elämään. Sukella pinnan alle planktonin pyörteisiin vesiteemassa, nouse lavalle vaikuttaaksesi elämään yhteiskunnassa, ihastu ihmiskehon ihmeellisyyteen ja mielen monimuotoisuuteen ihmisteemassa, sulaudu solutason maailmaan ja ratkaise pulmia monimuotoisuuden ja ilmastoteemojen parissa elämän legojen joukossa.

Aktiviteeteissamme koet kaiken geeniperimästä planetaarisiin systeemeihin ja kuhisevasta kaupunkielämästä vuorten huipulle. Pääset katsomaan Evon vedenalaiseen maailmaan kameralla, tutustumaan omaan perimääsi, pelaamaan ihmiskokoista lautapeliä, näkemään karhukaisia ja levähtämään metsäolohuoneessa.  

Tule siis ottamaan selvää, miten ja miksi elämä toimii!  

KANTTILAAKSO

Kanttilaaksossa koet tekemisen riemua ja hitusen hauskoja haasteita. Kokeile yhdessä vartiosi kanssa, kuinka pärjäätte turpasaunassa eli labyrinttisodissa, katsokaa minne viskelyt vievät tai mitä löytyy ramboradalta. Kestääkö oma kanttisi vesiseikkailua tai jousiammunnan tarkkuutta vaativaa tähtäystä? Kantti voi olla tekemistä ja kokemista, mutta avainasemassa on uskallus ja urheus yrittää parhaansa yksin ja yhdessä. Aktiviteettien täyteisen laaksopäivän keskellä sinulla on mahdollisuus myös treenata metsäkuntosalilla, tutustua leirirakennelmien pienoismaailmaan tai huvitella Kanttilandiassa. Makeaa löytyy moneen makuun, mutta täällä ei liiaksi mietiskellä, vaan sukelletaan tekemiseen!  

MITTELÖLAAKSO

Mittelölaaksossa pääset kisailemaan hyvässä hengessä tositeevee-teemalla kavereidesi kanssa. Lähde haastamaan itsesi fyysisissä ninjarata- ja tasapainotehtävissä tai päästä luovuutesi valloilleen Koko Kajo leipoo- ja Huippumalli haussa-rasteilla. Nokkeluudesta on hyötyä kun yritätte saada kumiankat kumoon ja mitä olisikaan partioleiri ilman pomppulinnaa?  

Jos kisailu ei ole juttusi, voit aina piipahtaa Mökkipihalla pelailemassa rennosti tai vaikka istahtaa Keskusaukion kisakatsomoon ihailemaan muiden vartioiden suorituksia suorana lähetyksenä. Päivän päätteeksi selviää, minkä vartion yhteistyö sujui saumattomasti ja kuka ylitti itsensä ja kenties oppi samalla jotain uutta.  

Mittelölaaksossa kerätään pisteitä vartiolle ja sen takia ehdottomasti suurin osa tehtävistä on vartion yhteisiä. Välillä voi olla myös yksilösuorituksia, mutta niissäkin vartio on hengessä mukana ja kannustamassa. Jos tehtävät tuntuvat helpolta, voi ikäkaudestaan riippumatta valita myös vaikeamman Säihketason, jolla saa lisähaastetta. 

RAUHALAAKSO

Korruptiota, konflikteja ja jännittäviä juonikäänteitä – niistä Kajon Rauhalaakso on tehty! Astu toimittajan saappaisiin ja lähde tutkimaan, mitä yhteiskunnassa oikein tapahtuu? Kenelle valta kuuluu, ja kuka sitä jakaa? Onko kaikilla puhtaat jauhot pussissa? Voimmeko löytää tilanteeseen ratkaisun rauhan keinoin?   

Laaksopäivä alkaa, kun toimittajat kerätään yhteen päälavalle tiedotustilaisuuteen kuulemaan päivän polttavimmat uutiset. Käynnissä on mielenosoitus, mutta mitä hämärää siellä oikein on meneillään? Tiedotustilaisuudesta toimittajat lähtevät seikkailemaan vartioina pitkin laaksoa ja selvittämään mysteeriä.   

Rauhalaakso on jaettu neljään tapahtumapaikkaan – Mediataloon, Mielenosoitukseen, Vapaakaupunkiin sekä Valtion konttoriin. Tapahtumapaikoilta löydät erilaisia tehtäviä, joita suorittamalla vartionne saa vinkkejä ja vihjeitä hämäräperäisistä tapahtumista. Laakson aktiviteeteissa pääset testaamaan ja kehittämään hyvin erilaisia taitoja – tekemällä, keskustelemalla ja pähkäilemällä voit päästä hyvinkin pitkälle! Kädestäsi saattaa löytyä maalipurkki, korvissasi soida musiikki tai edessäsi olla nauhuri. Muista kuitenkin, että toimittajan paras työkalu on kysymys.  

Hyppää siis sisälle Rauhalaakson jännittävään maailmaan, selvitä juoni ja tutustu rauhan eri elementteihin!  

HUOMIO! Laaksossa käytetään ActionTrack-sovellusta, joka on hyvä ladata hyvissä ajoin vähintään yhteen vartion käytössä olevaan älypuhelimeen.  

TULEVAISUUSLAAKSO

Tulevaisuuslaakso on Kajon kasvatuksen alainen ohjelmalaakso, jossa käsittelemme leiriläisten kanssa keskeisiä tulevaisuuden teemoja. Tulevaisuuslaaksossa osallistujat saavat kulkea erilaisia tulevaisuuden polkuja ja tehdä toiminnallisia valintoja. Tulevaisuuspolkuja ovat:  

 • kiertotalous  
 • ruoka  
 • teknologia 
 • tulevaisuustaidot 
 • yhteiskunta 
 • ympäristö  

Esimerkiksi ympäristö-polulla nuoret seikkailevat labyrintissa ja yhteiskunta-polulla muovaillaan tulevaisuuden kaupunkia. Kiertotalous-polulla pohditaan valintoja pelin tai käsityön keinoin. Tulevaisuustaito-polulla jokainen nuori etsii omia vahvuuksiaan ja työskennellään tulevaisuustaitojen parissa. Teknologia-polulla tutustutaan erilaisiin tulevaisuutta mahdollistaviin teknologioihin. Lisäksi Tulevaisuuslaaksossa kuullaan myös Raffun lavalla Kaikuja tulevaisuudesta -ohjelmaa eri alojen asiantuntijoilta.   

Tulevaisuusareena sijaitsee keskellä tulevaisuuslaaksoa. Siellä nuoret pääsevät viettämään aikaa lyhyempien aktiviteettien parissa sekä reflektoimaan samalla muilla poluilla kokemaansa ja oppimaansa. Tarkoitus on jättää laaksosta lähtijöille toiveikas ja kyvykäs tunne.   

Sloganimme on ”Tulevaisuus tehdään tänään.” Haluamme viestiä, että jokaisella on mahdollisuus toiminnallaan vaikuttaa omaan ja yhteiseen tulevaisuuteen ja että tavalliset ihmiset rakentavat tulevaisuutta pitkäjänteisellä ahkeruudellaan. Haluamme edistää realistista optimismia tulevaisuudesta, tukea tulevaisuususkoa ja vahvistaa nuorten resilienssiä. Samalla vahvistamme Suomen Partiolaisten jakamaa arvopojaa.  

Tervetuloa tulevaisuuteen!  

TUUMALAAKSO

Tuumalaakso tarjoaa leiriläisille elämyksiä ja kokemuksia arkipäivän ilmiöistä neljän eri teema-alueen parissa. Laakson teema-alueita ovat, energia, mekaniikka, digi ja materiaalit. Laakson teema-alueet sisältävät useita erilaisia rastipisteitä, joissa leiriläinen pääsee oppimaan ja kokemaan uutta konkretian ja teorian avulla.   

Energia-teeman parissa sähkö ja sen tuottaminen tulevat tutuiksi, mekaniikan puolella taas kokeillaan kuinka paljon erilaisilla taljoilla ja vivuilla oikein voidaankaan nostaa. Digi-pisteillä sukelletaan ohjelmoinnin pariin eritasoisten harjoitteiden muodossa ja materiaaleista opitaan, mikä onkaan helppoa, mahdollista, vaikeaa tai mahdotonta. Jokainen teema-alue sisältää useita pisteitä, joten valinnanvaraa varmasti riittää!  

Uuden oppimisen vastapainoksi laaksossa osataan myös irrotella esimerkiksi katapulttiammunnan muodossa, jonka lisäksi teema-alueiden ulkopuolelta saattaa löytyä vielä erilaisia yllätysohjelmia!  

Välähtämö ja välähdysohjelma

Välähtämö on vähän niin kuin Kajon Narinkkatori: se sijaitsee pääkulkureittien risteyskohdassa ja siellä tulee joka päivä vastaan jotain vähän uutta. Välähtämön alueelta etenkin samoajat, vaeltajat ja aikuiset löytävät mielenkiintoista, hauskaa ja hyödyllistä tekemistä pitkin leiripäivää.   

VÄLÄHTÄMÖ
 

Välähtämön alueella toimii: 

 • Välähtämön vastaanottopiste, eli respa  
 • Välähdysohjelma  
 • Luotsaaminen 
 • Kohtaava vapaa-aika  
 • Saavutettavuuden savu  
 • Parempi Lippukunta   
 • KV-Lounge 
 • Pyhä tila 

Välähtämön vastaanottopiste, eli Respa toimii monumentin juurella. Respassa on aina ajantasaisin tieto kunkin leiripäivän ohjelmatarjonnasta. Respassa tiedetään myös muualla leirialueella tapahtuvasta ohjelmasta, kuten johtajahuollon ohjelmasta tai ohjelmalaaksojen tarjonnasta vaeltajille ja aikuisille. Respasta osataan myös kertoa, kuka lukuisista Välähtämössä pyörivistä tyypeistä osaa vastata juuri sinun kysymykseesi kaikkein parhaiten.  

Välähtämö tarjoaa myös erilaisille vieraileville tähdille mahdollisuuden järjestää ohjelmaa vaikkapa vain yhtenä päivänä, mikäli aikataulussa on vapaata ja teltoissa tai katoksissa tilaa. Kun sinulle tulee tarve esimerkiksi opettaa jonglöörausta, pitää kehorytmijammailuvartti tai järjestää uusien kv-ystäviesi kanssa kansainvälinen korttipelisessio, tule kertomaan siitä Välähtämön respaan, niin katsotaan, minne kohtaan sopisit.   

Tiivistettynä: Jos sinulla siis on Kajon aikana tekemisen puutetta, kiinnostusta järjestää tekemistä muillekin tai halu oppia jostakin jotakin, suuntaa askeleesi kohti leirimonumenttia.   

VÄLÄHDYSOHJELMA

Välähdysohjelmaa on Kajolla kaikki se ohjelma, joka ei tapahdu ohjelmalaaksoissa tai ohjelmalavalla, vaan johon voi osallistua leiripäivän lomassa. Välähdysohjelma tarjoaa kajolaisille mielekästä tekemistä osallistujan oman pestin ja aikataulun mukaan, oli sinulla sitten tunnin hengähdystauko tai kokonainen vapaapäivä käytettäväksi haluamallasi tavalla. Välähdysohjelma on suunnattu ensisijaisesti samoajista ylöspäin, mutta emme toki käännytä pois paikalle saapuvia tarpojia tai perheleiriläisiä huoltajineen. Välähdysohjelmaa on monenlaista:    

Hyppytiimimme järjestää liikunnallisia ja sporttisia hetkiä pitkin leiripäivää, aamujumpasta päivätanssien kautta iltarentoutumisiin ja yösuunnistukseen.   

Hupitiimi tarjoaa mahdollisuuden harjoitella kädentaitoja, kuten köydenpunontaa ja puunsorvausta, ja huolehtii myös siitä, että suurleireillä väkisinkin tapahtuvat jonotustilanteet ovat astetta viihdyttävämpiä.   

Henkitiimi pitää huolen siitä, että Kajon katsomuskasvatus on hyvissä käsissä, oli kyse sitten omasta katsomuksesta iloitsemisesta tai toisiin elämänkatsomuksiin tutustumisesta.  

Lisäksi Välähtämöstä löydät radiopartiolaiset, jotka pitävät Kajon radioaaltojen kautta yhteydessä muihin partiomaihin.  

Välähtelemme ympäri leirialuetta ja vierailemme myös alaleireissä ja leirilippukunnissa. Varmimmin kuitenkin löydät meidät Välähtämöstä. Kunkin päivän välähdysohjelmasta löydät tarkimman tiedon Välähtämön respasta Roihu-monumentin juurelta.   

(Muun muassa nämä sanat saattavat liittyä välähdystarjontaan: voileipävalssi, köydenpunonta, leiritriathlon, akatistos, kangaspuut, pehmishiljentyminen, masto. Saat itse arvata, miten!)  

Ohjatun ja itsenäisen puuhan lisäksi Välähtämössä hengailee läjä hirveän fiksuja ja kivoja tyyppejä, joilta voi vapaasti ja omalla ajallaan jututtaa tai joita voi hakea vaikka seuraksi Välähdysohjelmiin.  

Osaamisen tunnistaminen on partiossa huipputasolla ja Välähtämöstä löydät parhaat tyypit vastaamaan mm. kaikkiin siihen liittyviin kysymyksiin. Jos vaikka osaamismerkit ja kaiken Kajolla tehdyn hyödyntäminen kouluissa kiinnostaa, niin monumentti on jälleen paras paikka olla.  

Luotsaaminen tapahtuu pääasiassa alaleireissä ympäri Evoa. Jos luotsaaminen Kajolla tai sen ulkopuolella kiinnostaa niin Välähtämöstä löytyy hirveän fiksuja tyyppejä juttelemaan tästäkin.   

Kohtaavan vapaa-ajan tyypit pyörivät ympäri leirialuetta ja Välähtämöä ihan kaikkia leiriläisiä varten. Jos kaveri jäi jumiin pestiin tai ei innostunut just sun lempipuuhasta niin käy lainaamassa uusi kaveri Välähtämöstä. Leirisuoran päistä löytyy myös matkailuautoissa toimivat kohtaamispaikat, joissa voi hengailla ja oleskella miten huvittaa.  

SAAVUTETTAVUUDEN SAVU

SAAVUTETTAVUUDEN SAVU

Välähtämön ohjelma-alueen vieressä sijaitsee kaikille avoin Saavutettavuuden Savu. Täältä löydät mm.  

 • Saavutettavuuden ja moninaisuuden infopisteen 
 • Esteettömyyden toimintaradan   
 • Aistipajan   
 • Liikuntarajoitteisille tarkoitettua omaa ohjelmaa   
 • Koulutus- ja työpaja-alueen   
 • Apuvälineiden huolto- ja lainauspisteen   
 • Apua akuuteissa käännöstarpeissa   

Saavutettavuuden Savu on auki pääsääntöisesti klo 9–20. Tarkemmat aukioloajat ja viikko-ohjelman löydät Saavutettavuuden Savusta. 

Yhteisohjelmat

Leirillä järjestetään kolme suurta yhteisohjelmaa: avajaiset, keskiäiset ja päättäjäiset. Ohjelmat on tarkoitettu koko leirille. Avajaisissa alkava tarina nivoo ohjelmat ja leirin yhteen päättäjäisiin mennessä. Yhteisohjelmissa on luvassa hienoja elämyksiä näyttelijöiden, musiikin, tanssin ja äänimaailmojen tarjoamina, valoshowta ja festaritunnelmaa unohtamatta!

Avajaiset ja päättäjäiset järjestetään päälavalla, jonne siirrytään alaleireittäin ohjeistetusti. Yhteisohjelmiin kannattaa ottaa mukaan säänmukainen vaatetus, istuinalusta ja juomapullo. Lisäksi varusteluettelossa mainittu CD-levy otetaan mukaan avajaisiin.

KESKIÄISET

Keskiäisiä varten leiriläiset lataavat puhelimiinsa ActionTrack- sovelluksen, jonka avulla suoritetaan interaktiivinen kokonaisuus Evon maastossa. Keskiäiset päättyvät järvilavalle. Keskiäisissä pelataan koko leirin osallistava maastopeli. Lataa ilmainen ActionTrack -sovellus älylaitteellesi sovelluskaupasta: Google Play & App Store.

Ennen leiriä ActionTrack-sovelluksessa pelataan ennakkopeli, jossa pääset testaamaan sovelluksen käyttöä sekä ulkoilemaan! Ennakkopeli on nopea ja yksinkertainen suorittaa. Ja mikä parasta, ennakkopelin pelanneiden kesken arvotaan leirituotteita!

Ennakkopeliä pääset pelaamaan kirjoittamalla sovellukseen tämän numerokoodin: 5358d390

Yhteisiä elämyksiä

Kajon metsissä kajahtaa yhteisohjelmien lisäksi Antaa Kajahtaa! -tilaisuudet sekä tietenkin bileitä!

ANTAA KAJAHTAA!

Raffun lavalla kajautetaan yhteislauluja ja jammaillaan bändin säestyksellä. Antaa kajahtaa! -yhteislaulutilaisuudet ovat sunnuntaina ja torstaina päivällisen jälkeen sekä vierailupäivänä, tiistaina aamu- ja iltapäivällä. Ota kaverisi mukaan ja tulkaa yhdessä laulamaan ja nauttimaan musiikista. Tervetuloa!   

BILEET

Joko alkaa bilejalka vipattaa? Vihdoinkin piiitkän odotuksen jälkeen on mahdollista heittää korkkarit tai Evon pölyttämät crocsit kattoon! Tarjolla on festaritason bilemusaa, uusia kavereita ja hyvää fiilistä!   

 • Bileisiin tulee lounge-paikkoja, joissa voi chillailla ja rauhoittua, jos siltä tuntuu  
 • Bileiltoja on kaikkiaan neljä eri teemoilla 
 • Jokainen ikäkausi pääsee bileisiin 
 • Viimeisen illan bileet on suunnattu koko leirikansalle!  
 • Mobiilikahvila ajaa paikalle ja pitää huolen tarjoiluista
 • Jokaisen illan bileisäntänä & lämppäri-DJ:nä vuosien varrelta monille tuttu partiolais-DJ Jangler
 • Kaikki bileet järjestetään päälavalla
LA 16.7. klo 21–24  MA 18.7. klo 21–24  KE 20.7. klo 21–24  PE 22.7. klo 22–24 
HULLUT REIVIT 
DJ Orion (YleX), visuals: Folded Visuals
BÄNDI-ILTA
Kaartin soittokunnan varusmiesbändi  
RETRODISCO
DJ Tony  (HitMix)
PÄÄTTÄJÄISDISCO
DJ Sampl & DJ Jangler, visuals: VJ Indigo
Samoajat, vaeltajat, aikuiset  Samoajat, vaeltajat, aikuiset  Vaeltajat & aikuiset  Kaikki 
 • 16.7. – YleX:n perjantai-illasta tuttu showmies DJ Orion tulee viihdyttämään partiolaisia monipuolisella elektronisen musiikin kattauksella. Omassa genressään Suomen epäilemättä tunnetuin DJ Orion on ollut lavalla myös Kilkkeellä ja Roihulla.
 • 18.7.: “Kaartin soittokunnan varusmiesbändi on tuttu näky jo useista partiotapahtumista. Kattaus ajankohtaisia hittejä cover-versioina ja energinen lavashow ei jätä ketään kylmäksi!”
 • 20.7. – DJ Tony on yksi maan tunnetuimpia ysäriin ja muuhun retromusiikkiin suuntautuneita soittajia. Tony on ollut vuosien varrella tuttu vieras myös Oku Luukkaisen ja Matti Airaksisen suosituissa retroradio-ohjelmissa. 30 vuoden kokemus näkyy ja kuuluu.
 • 22.7. – Kolminkertainen DJ SM-voittaja Sampl on todellinen moniottelija tiskin takana. Kalenterissa on lähes 200 keikkaa vuodessa yökerhoissa, häissä, messuilla, yritystapahtumissa, festareilla ja jopa Tapparan peleissä virallisena DJ:nä. Ammattimies vailla vertaa.

Lisäksi vain tarpojille on omat ikäkausidiscot maanantaina ja keskiviikkona klo 18.30–20.30.  

CULTURE BASH -ILTA

Oletko kiinnostunut uusista partioleikeistä ja tavoista? Onko partiokulttuurissa eroa toisella puolella Suomea tai maailmaa? Culture Bash on ilta, jolloin pääset vierailemaan eri alaleireissä leirilippu-kuntien, ryhmittymien ja kv-ryhmien luona ja tapaat partiolaisia ympäri maailmaa ja eri puolilta Suomea. Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 17.7. päivällisen ja iltapalan välissä, jolloin voit kierrellä tutustumassa toimintapisteissä. Tervetuloa mukaan!

Skip to content