Leirihotelli

"Leirihotelli" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta

Leirihotelli Hotel Kajo tarjoaa ainutlaatuisen yöpymiskokemuksen Finnjamboree Kajolla. Leirihotelli on auki leirin ajan 15. – 23.7.2022. Leirihotellissa voit majoittua teltassa, puumajoitteessa, riippumatossa tai opiskelija-asuntolan huoneessa Evokeskuksella. Hotellissa voi yöpyä yhden yön tai jopa koko leirin! Leirihotellin varaus tapahtuu erillisen varausjärjestelmän kautta: https://evaraus.fi/Kajo-finnjambore.

Huomaathaan, että hotellissa majoittuvilta vaaditaan myös leiri-ilmoittautuminen ja leirimaksun maksaminen koko leirin ajaksi tai yksittäisiksi leiripäiviksi.  Päiväleirimaksu (koskee vuonna 2017 syntyneitä ja sitä vanhempia leirille tulijoita) on 35 €/24 h. Ilmoittautumisen lisätiedot löydät osallistujille-sivulta, päiväleiriläiseksi voit ilmoittautua 15.5. asti.

Majoituspaikat ja hinnat:

  • 1-2 hengen kupoliteltta (Outwell cloud 2) yhdelle 30€ /yö ja kahdelle 40€/yö. Varausjärjestelmään merkitään henkilömäärä. Omat makuualustat ja –pussit.
  • Korkea kupoliteltta, jossa on kaksi erillistä huonetta (Primus Bifrost H6), joiden välissä on eteinen. Yksi huone yhdelle 30€ /yö tai kahdelle 40€/yö. Varausjärjestelmään merkitään henkilömäärä. Omat makuualustat ja –pussit.
  • Elämyksellinen sviitti 50€/yö. Sviitissä voi yöpyä kaksi henkilöä. Sviittiä voidaan käyttää esim. hää-, syntymäpäivä-, rentoutumis- tai palkitsemistarkoitukseen. Sviitissä on kahden hengen parisänky, patja, lakanat, tyynyt ja tyynyliinat. Sviitissä nukutaan omissa makuupusseissa.
  • Riippumatto 15€/yö, hyttysverkko ja tarppi sisältyvät hintaan. Oma makuualusta ja –pussi.
  • Puumajoite 40€/yö. Majoitteessa voi nukkua yksin tai kaksin. Jos varaat majoitteen kahdelle hinta on 50€/yö. Varausjärjestelmään merkitään henkilömäärä. Oma makuualusta ja –pussi.

Hotellin respasta voi vuokrata telttasängyn 5€/yö (rajoitettu määrä)

  • Petipaikka Evokeskukselta kahden hengen huoneesta 30€/yö. Mikäli haluat koko huoneen käyttöösi yksin tai kahdelle hengelle, varaa samalla kaksi petipaikkaa, jolloin hinta on 60€/yö. Aamupala sisältyy hintaan ja se tarjoillaan leirihotellin alueella. Peitot, tyynyt ja liinavaatteet sisältyvät huonehintaan. Evokeskukselta on myös kuljetusmahdollisuus leirialueelle myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaan. WC-tilat ja suihkut sekä pieni keittiö esim. iltateen keittämistä varten löytyvät käytävän varrelta.

Kaikkiin leirihotelliyöpymisiin kuuluu leirin aamupala, joka on paranneltu leirihotellin tasoon. Aamupala tarjoillaan Hotel Kajon aamupalakatoksessa leirin alueella.

Hotellin yöpymismaksut maksetaan leirihotellin respaan. Vain korttimaksu.

Peruutusehdot:

Hotellivarausten peruutukset veloituksetta 11.7. asti. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden hinnan.

  • Leirihotellin yöpymiset varataan varausjärjestelmästä 1.12.2021 alkaen.
  • Leirihotellissa voi yöpyä kuka vain; leiriläiset, vierailijat, yhteistyökumppanit jne., mutta Kajon (päivä)leirimaksu tulee yöpyjällä olla maksettuna.
  • Leirihotellin asiakkaiden käytössä on respan yhteydessä oleva Cafe Valoisa. Leirihotellin muista palveluista on tulossa lisätietoja myöhemmin.

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan leirikokemuksesta leirihotelliin!

Tentsile-puumajoitteessa iloisia partiolaisia

Skip to content