Kirjan verran tietoa Kajosta

Kajo alkaa olla niin lähellä, että haluaisi jo tietää siitä oikeastaan kaiken. Viime keskiviikkona tiedonnälkään tuli merkittävästi helpotusta, kun toisen leirikirjeen mukana tupsahti myös linkki Kajolaisen kirjaan, joka suorastaan pursuaa tietoa Kajosta. 75 sivusta riittää hetkeksi Kajo-lukemista! 

Joillakin vastaanottajilla viesti on saattanut lipsahtaa mainosviestien tai roskapostin puolelle. Jos kirjettä ei löydy, kannattaa tarkastaa sekä oman sähköpostin oikea muoto kuksassa että sähköpostin roskapostikansio. Eikä hätää, vaikka kirje olisi kokonaan teillä tietymättömillä. Löydät kirjeen myös Kajon materiaalisivuilta. 

Varusteluettelon perään on jo kovasti kyselty. Nyt se löytyy sekä Kajolaisen kirjasta että verkkosivuilta. Ohjelmasta on tarjolla runsaasti uutta tietoa, samoin alaleireistä, kahviloista, Kajon kansainvälisyydestä ja ihan vaan kaikesta siitä, mitä leiriarjen keskellä eläessä on hyvä tietää. Jos jokin asia jää vaille vastausta kirjassa, niin kysymyksiä voi edelleen lähettää kajo2022@partio.fi. Huomaathan, että kysymyksiä tulee nyt aika paljon, joten ihan saman vuorokauden aikana ei vastausta ehkä saa.  

Leirialueen kevyt kartta löytyy kirjan takakannesta. Kaikille osallistujille jaetaan leirillä vielä tarkempi kartta, jossa näkyvät myös kylien ja leirilippukuntien numerot. Niiden avulla löytää sitten niin oman kuin uusien kavereidenkin leirilippukunnan. 

Huomasithan, että kirjan voi halutessaan ladata omalle koneelle tai kännykkään. Eli joka kerta, kun tekee mieli tarkistaa jokin juttu Kajolaisen kirjasta, ei tarvitse klikkailla Kajon verkkosivuille. Vaikka onhan täälläkin ihan kiva käydä. 

Skip to content