Lägerhotell

"Lägerhotell" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Print

Lägerhotell Kajo erbjuder en unik övernattningserfarenhet under Finnjambore Kajo. Lägerhotellet ligger central på området.  Lägerhotellet har öppet under tiden 15.-23.7.2022. Boende kan bokas för en till två nätter ellet t.o.m för hela lägret. I lägerhotellet är det möjligt att övernatta i tält, tentsile-trädtält, hängmatta eller i rum på Evo-centret. Bokning av boende på lägerhotellet sker via vårt bokningsystem: https://evaraus.fi/Kajo-finnjambore

Bokningssystemet öppnar 1.12.2021.

Boende och priser:

  • Tält för 1 person (Outwell cloud 2) 30€/natt. Om du bokar för 2 personer är priset 40€/natt. Vid bokning bör personantalet anges.
  • Tält för 2 personer  (Primus bifrost H6), sovområde i ändan av tälten. Om du bokar för 2 personer är priset 40€/natt. I fall du boker för 1 person är priset 30€/natt. Vid bokning bör personantalet anges.
  • Svit 50€/natt. Sviten är avsedd för 2 personer. Sviten kan anvädas för bröllop, födelsedagar och andra belöngsändamål. Sviten har sänger gjorda av lastpallar, madrass ingår men icke sovsäck.
  • Hängmatta 15€/natt , myggnät och presenning ingåg
  • Tentsile-trädtält 40€/natt. Trädtält aä avsedd för en ellet två personer. Om du bokar  förr två personer, är priset 50€/natt. Vid bokning för personantalet agnes.

Man kan vid behov uppgradera sitt boende med att hyra en tältsäng från hotellets reception för 5€/natt. Man bor ha egna sovpåsar samt liggunderlag.

  • Bäddplats i 2 personers rum på Evo-centret kostar 30€/natt. Ifall du vill ha hela rummet för dej själv, måste du boka 2 bäddplatser och priset är då 60€/natt. Om du vill dela rummet med en vän, är det viktigt att endast en av er bokar hela rummet. Lakan ingår i priset på rummen i Evo-centret. Det ordnas transport från Evo-centre till lägerplatsen. Tidtabellerna publiceras senare. Toaletter och duschar samt ett litet kö för att laga t.ex. kvällste finns längs korridoren.

Morgonmål ingår i priset och den serveras på lägerområdet och den är uppgraderat till lägerhotelnivå. Mera info angående platsen publiceras senare.

Hotellnätter betalas i lägerhotellets reception. Endast korbetalning.

Avbokningsvillkor:

Man kan avboka hotellreservation gratis senaste den 11.7. Efter den debiterar vi hela priset.

  • Bokning av boende på lägerhotellet sker via vårt bokingsystem, som öppnas 1.12.2021 (samma dag som anmälningennför lägret börjar): https://evaraus.fi/Kajo-finnjambore
  • Alla är välkomna till lägerhotellet: lägerdeltagarna, gästerna samt samarbetespartners
  • Gäster på lägerhotellet har tillgång till Café Valoisa vid receptionen. Det planeras också annan service för lägerhotellets gäster

Välkommen till vårt trivsamma lägerhotell!

Scouter i en Tentsile tält

Skip to content