Markkinointimateriaalia lippukunnille

"Markkinointimateriaalia lippukunnille" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta

Oletko järjestämässä lippukunnassasi Kajo-vanhempainiltaa? Kaipaavatko kolon seinät lisää Kajoa koristeekseen? 

Lataa käyttöön valmis ppt-esitys Kajosta! Olemme koonneet esitykseen kattavasti tietoa Kajosta ja päivitämme esitystä, kun tiedon määrä kasvaa. 

Lippukunnat saivat alkuvuodesta 2020 postissa Kajo-julisteen ja halutessanne voitte nyt tulostaa julisteita lippukunnallenne lisää. Alta löydät painoaineiston myös pinssiin, joita oli jaossa Johtajatulilla. Pinssin koko on 45mm, mutta vektorimuodossa olevaa aineistoa voi suurentaa tai pienentää tarpeenne mukaan.

Voit ladata valmin PowerPoint-esityksen pohjan esimerkiksi vanhempainiltaan täältä. Huomaathan lisätä myös oman lippukuntasi tietoja mukaan! Voitte kertoa esimerkiksi osallistuvista ryhmistä sekä lippukunnan taloudellisesta tuesta.

Valmiin kirjepohjan esimerkiksi sähköpostiviestiksi voit ladata täältä: https://kajo2022.fi/wp-content/uploads/2021/11/Kirjepohja-lippukunnille.docx (Word-dokumentti) ja voit tarkastella PDF-tiedostoa täältä.

Valmiin pohjan lyhyeen markkinointiviestiin esimerkiksi WhatsAppissa lähetettäväksi voit ladata täältä: https://kajo2022.fi/wp-content/uploads/2021/11/Lyhyt-markkinointiviesti.docx (Word -dokumentti) ja voit tarkastella PDF-tiedostoa täältä.

Skip to content