Markkinointimateriaalia lippukunnille

"Markkinointimateriaalia lippukunnille" doesn't have any sub pages.
Facebook
LinkedIn
Tulosta

Oletko järjestämässä lippukunnassasi Kajo-vanhempainiltaa? Kaipaavatko kolon seinät lisää Kajoa koristeekseen?

Lataa käyttöön valmis ppt-esitys Kajosta! Olemme koonneet esitykseen kattavasti tietoa Kajosta ja päivitämme esitystä, kun tiedon määrä kasvaa.

Mediatiedotepohja

Suurleirit ovat elämys osallistujilleen, mutta ne kiinnostavat myös mediaa. Varsinkin paikallismedioihin on helppo saada juttu omasta lippukunnasta tai leirilippukunnasta. Kannattaa lähestyä oman alueen medioita rohkeasti. Apuna voi käyttää lippukunnille tehtyä mediatiedotepohjaa. Apua saatte myös oman piirinne viestintätyöntekijältä.

Vanhempainiltamateriaali

Kajo lähenee kovaa vauhtia ja leiri herättää varmasti huoltajissa erilaisia kysymyksiä. Näitä varten alaleirit-organisaatiossa on koostettu vanhempainiltamateriaalia.

PowerPoint-pohjaa voi muokata vapaasti leirilippukunnan käyttöön sopivaksi. Sen pohjalta voi pitää vanhempainillan tai lähettää huoltajille kotiin luettavaksi leirilippukunnan tiedoilla täydennettynä. Jos päädytte pitämään perinteisen vanhempainillan on hyvä muistaa, että materiaali on lähes 40 diaa pitkä.

Toinen vaihtoehto on lähettää huoltajille valmis PDF-muotoinen infopaketti, jonka voi lukea rauhassa kotona ennen mahdollista vanhempainiltaa. Tämän tueksi leirilippukunnan kannattaa koostaa oma tietopaketti leirilippukunnasta.

Lataa materiaali tästä.

Kajo-julisteet ja -pinssit

Lippukunnat saivat alkuvuodesta 2020 postissa Kajo-julisteen ja halutessanne voitte nyt tulostaa julisteita lippukunnallenne lisää. Alta löydät painoaineiston myös pinssiin, joita oli jaossa Johtajatulilla. Pinssin koko on 45mm, mutta vektorimuodossa olevaa aineistoa voi suurentaa tai pienentää tarpeenne mukaan.

 

Voit ladata valmin PowerPoint-esityksen pohjan esimerkiksi vanhempainiltaan täältä. Huomaathan lisätä myös oman lippukuntasi tietoja mukaan! Voitte kertoa esimerkiksi osallistuvista ryhmistä sekä lippukunnan taloudellisesta tuesta.Valmiin kirjepohjan esimerkiksi sähköpostiviestiksi voit ladata täältä: https://kajo2022.fi/wp-content/uploads/2021/11/Kirjepohja-lippukunnille.docx (Word-dokumentti) ja voit tarkastella PDF-tiedostoa täältä.

Valmiin pohjan lyhyeen markkinointiviestiin esimerkiksi WhatsAppissa lähetettäväksi voit ladata täältä: https://kajo2022.fi/wp-content/uploads/2021/11/Lyhyt-markkinointiviesti.docx (Word -dokumentti) ja voit tarkastella PDF-tiedostoa täältä.

 

Valmiita kuvia tekstin kanssa, esimerkiksi sosiaaliseen mediaan löydät materiaalipankista: https://partio.emmi.fi/l/v_X_QSSkCL7Z

Skip to content